Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isskra

zależy mi na kolesiu ktorego oficialnie nie lubie

Polecane posty

Gość isskra

też tak macie? Trzeba się spieszyć bo już niewiele czasu zostało Wiem że on też coś tam czuje bo to widać, ale nigdy nie było okazji się poznać.Mam jego gadu i chce napisać anonimowo, lepiej się poznać i w końcu się przynać nie wiem czy to dobry pomysł?

Gość czy wy wiecie co to jest
masakrycznie głupi pomysł dzwonisz lub piszesz odrazu kim jestes jesli bedzie fajny i nie wyjdzedzie z jakimis odrazu dziwnymi tekstami i da ci pociagnac tozmowe to super... nie baw sie w takie durne gierki bo to załosne i osmieszajace lepiej odrazu zadziałac jak ci sie facet podoba

Gość marna prowo :)
ale co fakt to fakt

przynajmniej odrazy=u bedziesz wiedziała z kim i z czym masz doczynienia :)

"marna prowo :) ale co fakt to fakt" to musi byc prowo bo nie wierze w to ze ktos moze byc az tak debilny no chyba ze ma z 12-15 lat maks to jest dopuszczale...w starszym wieku to juz zacowfanie emocjonalne i choroba psychiczna

Gość isskra
widzisz to nie jest takie proste, przez praktycznie 2 lata ogólniaka ciągła wojna, dzisiaj tez spięcie z nim, z ta obcją że on to po prostu już ignoruje Wcześniej różnie bywało, teraz wiem że on tez czuł do mnie, a że zachowywał sie jak gówniarz widocznie inaczej nie umniał Jakie kolwiek próby zagadania kończą się ignorem z jego strony Ja tego nie chce olać, bo wiem że popełniłam błąd oceniając go na wstępie

ty czy ty czaisz co znaczy "ignorowanie" czy jestes az tak głupia ze nie rozumiesz tego?????????"

bo ja to skumałam juz jak miałam z 10 lat