Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głodnaBiedulka

Pomysły na tanie i szybkie odiady!

Polecane posty

Gość głodnaBiedulka

Witam, czasu brak, finansów też, a jeść trzeba. Podajcie wasze pomysły na szybkie i tanie dania. Ze swojej strony mogę polecić zapiekankę makaronową. Ugotowany makaron mieszam z podsmażoną cebulą, podsmażoną kiełbasą (kawałkami kurczaka, kiełbasy zwykłej, w plastrach, jaką mam w domu), ogorkiem (ze słoika, bądź świeżym). Przyprawiam, posypuje żółtym serem. Zalewam to mieszanką śmietany z wegetą, bądź śmietany z zupą cebulową w proszku. Wstawiam do piekarnika i piekę około 40-45minut. Podaje z keczupem. Bardzo smaczne. Taka samą wersje można zrobić z ugotowanymi ziemniakami.

Gość rbbrt
JAJKA GOTOWANE W SOSIE ZE SMIETANY I MUSZTARDY. DO TEGO CEBULKA,SMACZNE I TANIE.

Gość amelka _ 24
ja to lubie salatki z tego co mam pod reka, teraz warzywa drogie, w lecie tanio wychodzi.

Gość ns nsd
jablka gotowane z ryzem.

Gość fąfafine
kluski ślaskie tanie bo to kartofle z maka ziemniaczaną i do tego obojetnie kto co lubi w postaci sosu np podsmażona cebulka, podsmażone skwarki, bulion zagęszczony śmietaną , jakaś kapucha do tego ,no rozne kombinacje i normalny solidny obiad to jest , tańszego już nic nie ma

Gość a moze jakas zupka
ogorkowa,

Gość śiuskauśka
makaron smazony z jajkiem :P tanie i dobre do tego ketchup ;)

Gość a moze jakas zupka
no makarony smazone tez dobre sa, moze rosol ba udku jednym, czy na korpusie.

spaghetti praktycznie każda zupa jajka sadzone z ziemniaczkami i mizerią albo sałatą ze śmietaną (wolę z jogurtem)

Gość szopenowa - gry planszowe
bułka z kaszanka i kiszonym ogórkiem

Gość a może........................
wołowina fondue w sosie z wczesnych mirabelek z czosnkiem karmelowym i japońskimi wiśniami kuido?

Gość fgfgdsrf
różne mielone kotleciki.. z ryżu z wątróbką polecam... gotujecie ryż, smażycie wątróbkę, cebuulka, przyprawy.. mielicie.. później to w panierkę i do smażenia .. gotowe :) kotlety podobnie można robić z gotowanych jajek, z ziemniaków.. można mieszać skłądniki.. np zwykłe mielone mięso pomieszać z pieczarkami i tak usmażyć, miksować trzeba żeby nie było nudno .. :) nei wiem jak u Was z mieleniem ale u mnie szybko schodzi dlatego to polecam.

GrubyMarian: nie pamiętam które to GTA było. grałam w kilka. na początku zaczęłam w takie gdzie widok na gościa którym się chodziło był z góry. później grałam już takim ulepszonym -ale wydaje mi się, że nie było to san andreas. miałam wtedy z 15 lat :P na 1 roku studiów też kumpel podrzucił mi jakieś GTA, ale już mi nie podeszło jak miałam z 12 lat lubiłam też grę croc. też przeszłam całą :classic_cool:

Gość loreal parisss
nalesniki, pierogi, makaron z sosem pomidorowym