Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojesercejestpełne miłości

jak wziąć faceta pod pantofel?

Polecane posty

prosze tylko bez kazań po co itp. chodzi mi tylko o to w jaki sposob mozna zapantoflowac faceta? sposoby wszelakie...

kiepska kreatywność....tylko jakieś japy wygięte ... :/

Gość franka z mielna
bierzesz pantofla i walisz starego w łeb az sie podda i ulegnie :P wtedy ma się położyć na podłodze a ty kładziesz na nim pantofla i już zrobione :D proste i skuteczne o ile pantofel dobrej jakosci nie jakiś z ccc bo wtedy możesz nie dać rady :D

Gość podono
podobno najlepszym sposobem jest uzaleznienie mezczyzny od seksu z kobieta, i od jej ciala. :)

"podobno najlepszym sposobem jest uzaleznienie mezczyzny od seksu z kobieta, i od jej ciala" Gówno prawda..... Seks można mieć z innymi. Nie trzeba się uzależniać od partnerki...

Gość mowic mu niezalaznie od
sytuacji,ze jest najmadrzejszy i najpiekniejszy i nie odmawiac seksu. Zrobi wszystko.

do seksu to JA go musze kurwa namawiać.... :/ a tak btw to pytanie czysto teoretyczne było :) chodzi o takie uzależnienie od siebie a nie pizdowate pantoflarstwo...ale byłam ciekawa komentarzy :P Sade Babyfather - świetne

"do seksu to JA go musze k**wa namawiać.... " Dziewczyna była bardziej chętna, niż ja...

Gość ja powiem
sprawdź czy zgodzi się całować cię po stopach

całuje mnie i robi to z własnej inicjatywy nie musze mu mowic :) całuje mnie i w czoło , w nos, w oczy

Najlepszy sposób na faceta to wziąć na siebie wychowanie dzieci, wszelkie prace domowe, nie żałować do tego seksu i zawsze wychwalać swojego mężczyznę za paletę zalet. Gwarantuję, że facet będzie jadł ci wtedy z ręki i ani przez chwilę nie pomyśli o rozstaniu... Drugiej takiej przecież nie znajdzie. Powyższa metoda nosi nazwę "Sposób na Alcybiadesa". :p

Gość kotek3454632
najlepszy sposob to nieszanowanie faceta, w sensie wydje mu polecenia erobisz to i to ittp tylko moj po roku sie powoli buntuje i r\uca tekstami jak do ziwki spod roga

Gość pantoflarka
Bardzo ważne jest rozpieszczanie faceta. Kupowanie różnych prezentów, gadżetów. Rozumienie jego potrzeby grania w gry, oglądania w kołko tv. Jak jużpokażecie mu jak go świetnie rozumiecie i jakby mogło być to pod byle pretekstem wróćcie do normalnego traktowania. Ja tak zrobiłam i co jakiś czas robię powtorkę. Jak zacznie kupować sobie ciuchy i chodzić z wami na zakupy podczas ktorych będziecie się z nim czuły tak dobrze jak z koleżnakami na ciuchach to już jest wasz. Ja już swojemu kupiłam nawet pantofle i to na zamowienie u szewca http://www.pantofle-wola.pl i się chłopak nawet nie domyślił aluzji.

Nie rozumiem jak można chciec mieć faceta-pantoflarza. Facet musi mieć własne zdanie i od czasu do czasu "buchnąć" testosteronem ;)