Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomózcie prosze pomózciee

dwa pytania o katar ? pomózcie mamy WIECZNIE zakatarzonych dzieci

Polecane posty

Gość pomózcie prosze pomózciee

córka ma 3 lat i ZAWSZE katar ale taki masakryczny -chrapie i furkocze jej w nosku ,ma bezdechy no nie jest wesoło leczymy leczymy i jakos konca nie widac dzisiajsza noc to był znowu koszmar do rzeczy czy któras mama ma jakies doswiadczenia z tym ciagłym katarem jak pomóc?!!! (bierzemy aerius -p/alerg) a drugie pyt na czym polega płukanie nosa ? czy ktos to stosował ?

kup heel euphorbium aerozol do noska i jakąś wode morską marimer sterimar lub inna a swoja drogą wybrałabym się do laryngologa i homeopaty by zasięgnąć innej wiedzy

Gość felicija
A moze jest cos nie tak z przegrodą nosową?

Mój syn jako niemowlak miał kilka miesięcy katar. Poprosiłam o badanie wymazu z nosa i antybiogram. Okazało sie, ze ma w nosie jakies bakterie, dostał antybiotyk i się skończyło.

Gość werytu
sprobuj postawic banki. u mojego malego pomoglo

idz do pediatry i męcz o skierowanie do alergologa bo to jakieś uczulenie może być pomysł z wymazem i antybiogramem tez jest dobry

Gość przede
wszystkim skierowanie do laryngologa,bo moze miec powiększone migdaly-moja 3 latka tezwiecznie zasmarkana i dostala leki obkurczające migdalki.

Gość no wiec taak
dzieki za odp kurcze wkurza mnie to ze ostatnio prosiłam o skier.na wymaz z nosa to kursde pediatra o tym nie wie ?!1 co wiecej dzowiedziałam sie ze MUSI byc do tego wymaz z gardła a tego nie mam ..no nic pójde pryw jeden laryngolog mówi -wycinac a drufi nie wycinac migdałka ja jestem ciekawa czy SWOJE dziecko tez by tak nieporadnie leczyli

Gość nic nie wycinac !!!
mojemu dziecku tez w wieku 3 lat chcieli wycinac,mala ciagle chrapala,homeopatia wyciagnelam ja z wiecznych katarow i kaszli ,3 rok stosuje i dziala,np, przedwczoraj mala budzi sie rano a nos zatkany strasznie ,podalam homeopatyki i poszla do przedszkola- jak zawsze ,odebralam ja z przedszkola bez kataru i do dzis nie ma ;)najdluzej ma katar 3 dni i guzik prawda ze katar leczony czy nie musi byc 7 dni to wszystko duperele

Gość może być uzalżniona
często krople na katar itp. używane dzień w dzień uzależniają. Im dłużej stosujesz tym jest coraz gorzej, bo organizm znów się domaga co objawia się właśnie np takim katarem. Tak jak alkoholik jak nie wypije to dzieje sie z jego organizmem bardzo zle- jak sie napije jest lepiej. Wiem bo sama używałam kropli do nosa na okrągło i kiedy nie zakropiłam np przed snem to była katastrofa, cały czas nos zatkany, nie umiałam oddychać, spać. Jak się zakropiło to zaraz lepiej. Może z dzieckiem jest podobnie.

Gość no OO wiec
no ale jakla homeopatia? CO DOKŁADNIE? I JAK STOSOWAC NAPISZ