Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cheryll

IDEALNA...

Polecane posty

Gość Cheryll

Nie uważacie że ta piosenka jest piękna i bardzo pasuje na piosenkę na pierwszy taniec??? http://www.youtube.com/watch?v=7uHvGtoDOfk&feature=relmfu Trafiłam na nią przez przypadek, ale kiedy usłyszałam słowa... idealnie pasują i nie jest typowa i oklepana... i tandetna.... Jak myślicie?:) Pozdrawiam

Gość mi się nie podoba
za smutna melodia, i do ideału tej piosence daleko, każdy ma swój gust, ja bym ją napewno na swój pierwszy taniec nie dała, a także poszukuję

Gość Cheryll
Faktycznie piosenka jest dosyć spokojna... ale moim zdaniem jest bardzo romantyczna... wzruszają mnie słowa, pasują bardzo... Ale masz rację każdy ma inny gust ;) A Ty nad jaką piosenką myślisz??

Gość Nie-rozumiem
Moim zdaniem swietny wybor....nie ma nic smutnego w tej piosence. A tekst - rewelacja! Wlasnie przeluchalam w calosci!

Gość mi się nie podoba
ja chyba będę bardziej oklepana, mi się podoba polski titanic, każdy ma swój gust, i ja np muszę mieć na 1taniec polską piosenkę, powodzenia

Gość Cheryll
Podoba mi się jeszcze When you say nothing at all Ronana... też ma piękne słowa.... I przede wszystkim obie te piosenki są inne niż piosenki na większości polskich wesel... nie są oklepane! warto wybrać coś oryginalnego ;)

Gość mi się nie podoba
wiem ale np moi goście w większości nie znaja jezyków obcych, wiec troche bedzie nie fajnie, dla tego ja szukam czegoś fajnego ale przetłumaczonego na polski,

Gość Cheryll
U mnie tez nie wszyscy goście znają j.ang... ale piosenkę wybieram dla siebie , nie dla gości także nie widzę w tym problemu... To ja mam ją czuć, a dla gości to piosenka ma być tylko dosyć melodyjna żeby mogli się 'pobujać' przy niej ;) Jeśli chodzi o polskie piosenki słyszałaś może tą: http://www.youtube.com/watch?v=NSZ5UCwWIf0

Gość mi się nie podoba
ta już jest fajniejsza, tak wiem też ze piosenka jest dla mnie,nas ale moi goście maja sie czuć takze dobrze, bo ślub jest tylko dla nas, wsele dla gosci, jakoś już tak mam ze biorę pod uwagę tylko polskie piosenki, kiedy masz ślub? ja w lipcu 2012

Gość Masz zespół, czy DJ?
Jeśli masz DJ-a, to wybór jest doskonały, jeśli zespół, to sobie daruj. Nie uwierzę, że jakikolwiek zespół jest w stanie zagrać to dobrze, a pierwsze wrażenie się liczy. To bardzo trudna piosenka dla zespołu, ale można pod to bardzo ładnie zatańczyć.

Gość Cheryll
Mam zespół ale pierwszą piosenkę chcę zatańczyć do oryginału ;) Ja ślubuję w czerwcu :) Co masz już załatwione???

Gość mi się nie podoba
ja w lipcu załątwione kosciól sala fotograf zespól do tego wodzirej (jestem z małopolski wiec u mnie sie to nazywa druzba) praktycznie wszystko mamy, tylko załatwić jakiś autobus albo bus i tyle

Gość Cheryll
Ja mam: kościół salę zespół fotografa kamerzystów samochód tyle zaklepane, ale zresztą też nie będę miała problemu bo już wiem czego chcę ;))

Gość mi się nie podoba
ja gustuję w innych, ale każdy ma swój gust, ja na poprawiny będę mieć czerwoną sukienkę, a na ślubie biało złotą

Gość Cheryll
Pokażesz fotki?:)

Gość mi się nie podoba
tutaj nie pokarzę, bo nie chcę krytyki,