Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misquamacus

ocencie te plaszcze prosze

Polecane posty

Gość Nie-rozumiem
Jakosc porazajaca.....fason jeszcze ciekawszy...kupuj wszystkie!!! LOL

Gość bardzo fajne te
płaszczyki, mi najbardziej podoba się ten ciemny i niebieski, tylko czy są one ciepłe ? mi to wygląda raczej na gruby sweter niż płaszcz, ale wyglądają ładnie

Gość niedlapsakielbasa
mi sie nie podobaja....moze kwestia gustu ale ja bym nie kupila

a mnie wlasnie siostra namawia. nie wiem czy jakosc ok. choc za te pieniadze nie wiadomo czego tez nie mozna sie spodziewac:) chodzilo mi o jakis dlgi plaszcz za tylek, bo my zmarzluchy jestesmy, a groszem nie smierdze:O

Gość bardzo fajne te
to za tę kwotę możesz mieć coś dłuższego i cieplejszego z lumpexu mnie się to podoba ale na ciepłe nie wyglada

ale traf w lumpeksie cos fajnego, musialabym codziennie po kilku buszowac a nie mam czasu. w ny widzialam ostatnio za podobna cene kurtki , tzn do 100zl, ale to sa puchowki. a do mnie puchowka nie pasuje moze ktos jeszcze ywrazi zdanie

Gość no to wejdz pod ten link
A może przed kupnem przeczytasz komentarze? Niektórzy piszą, że towar jest kiepskiej jakości, także to daje trochę do myślenia. Oczywiście za taką cenę nie ma co się cudów spodziewać. Ale czy to nie będą pieniądze wyrzucone w błoto? A ten płaszczyk wyżej jest ohydny. Ktoś tam nawet napisał, że śmierdzi stęchlizną ;)

Poszukaj używanych płaszczyków, licytacje najlepiej - można super okazje upolować i wiem co mówię, bo sama tak robię od zawsze :D

mam takie szczescie do icytacji, ze automatycznie szukaj czegos na allegro klikam tylko kup teraz:O sama juz nie wiem, co zrobic:O

a moze wy dacie jakis lik do plaszczy, ale tak do 100zl. z japan sa ladne, ale u nich to az strach sie bac kupowac

Bo do licytacji używa się snajpera, inaczej szanse na wygranie są równe 0 :)