Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona_zostawiona

porzucona przez meza

Polecane posty

to tylko takie gdybanie, mysle, ze on raczej nie wroci, nie ma na to szans, jest zbyt zakochany i zapatrzony w tamta. ale moze z czasem mu przejdzie. moze powinnam go jakos zaszantazowac w zwiazku z tymi firmami, ktorych teoretycznie ja jestem wlascicielka i zalozycielka, tylko ze kompletnie sie na tym nie znam i nawet nie mam tych papierow ani nie wiem co to za firmy.

co mu zmieknie? serce? chyba pala ze strachu, ze ta nowa go zostawi jak jej przyjdzie podgrzewac zupki dla calej trójki? ty na jego sentymenty nie licz i tak jak ktos napisal na żadne ugody i umowy słowne, bo cie pusci z torbami wrecz odwrotnie dowiedz sie co i jak, do czego mas prawa itd. i mu najlepiej przy tej jego wygarnij czego żądasz niech wie, ze sie nie schowasz jak mysz pod miotle, pokaz sie jako twarda i pewna swoich racji kobieta a na koniec jeszce dowal dzieci tydzien u mnie tydzien u ciebie, nawet jakby to miala byc bujda no co za ch...:O

Gość też porzucona przez męża
To idź do urzędu skarbowego, tam Cię oświecą :)

dziewczyno dzialaj! twój pierwszy post brzmial tak rozpaczliwie, jakbys nie miala mozliwosci ruchu, a ty masz ogromne pole do popisu!!! tylko nie pękaj!!!

dzieki dziewczyny za slowa otuchy, faktycznie moze jeszcze nie wszystko stracone. w poniedzialek sie przejde po urzedach, poszperam troche w domu, bo czesc papierow zostala, moze cos znajde. i i moze sie czegos dowiem. :)

ja mam 29, a maz 31. a ta jego to 21, tak wywnioskowalam obserwujac jej profil na facebooku.

Gość marcoo
ty nic nie wiesz.ty na niczym się nie znasz.może wróci to go DLA DZIECI przyjmiesz.sa jakeis firmy-ale ty nie wiesz jakie. i tak w ogóle się nie znasz. na czym ty się znasz??? może po prostu jesteś tak mało interesująca i głupia jak w tych opisach? nie zrozum mnie zle. zyczę Ci co najlepszego i Twoim dzieciom ale na litośc boską - Ty masz jakis pomyślunek czy całe zycie idziesz jak spalona z głową w chmurach? Jak Cię czytam to myślałem że jesteś jakąś starsza nastolatką.....

Gość eeeeeeeeeeeee..........
Kobieto na co Ty czekasz......... alimenty ....... a póżniej rozwód z orzekaniem o winie razem z podziałem majatku........ nawet sie nie zastanawiaj

firmy może wykazać, ża nie przynoszą dochodu, albo szybko likwidowć zabierz sie szybko sa sprawę bo wyladujesz jak zabłocki na mydle.... wyciągi z urzędu skarbowego i dawaj......... Możesz złożyć wniosek o rozwód,alimenty i podział w jednym i to jak najszybciej......... Nie liczyłabym, nie chciałabym by wrócił skoro tak traktuje i myśli o dzieciach to nie facet tylko fiut........ i tym też myśli........

Tak jak ktoś już tutaj napisał- DZIAŁAJ, nie płacz. Musisz zabezpieczyć przyszłość swoja i dzieci, a jeżeli nic nie wiesz to szukaj i sie dowiedz

Kobieto zastanów się trochę. Nie masz co do garnka włożyć. To może zanim zrobiłaś sobie trójkę dzieci trzeba było samej znaleźć sobie pracę, a nie się uzależniać od faceta że cię będzie utrzymywał. Średniowiecze się skończyło. Mamy równo uprawnienie. Przestań biadolić tylko znajdź sobie normalną pracę, a dziećmi niech się zajmą rodzice jak mogą. Albo do żłobka czy przedszkola poślij.

To jest właśnie efekt jak kobieta zamiast być samodzielna wychodzi za faceta dla kasy. Potem od niego uzależniona w pełni i chodzi posłusznie bo nic nie może. To uzależnienie a nie miłość. Wychodźcie za facetów z miłości a nie dla kasy to zminimalizujecie ryzyko takich sytuacji. I sobie wpierw znajdźcie same prace zanim zaczniecie się w dzieci bawić.

Gość Straszne_to_wszytko
Niczego sie nie boj, twoj facet opowiada bzdury. To sa i jego dzieci, krzywdy im nie zrobi. Idz w te pedy wszedzie do sadu itd. zeby sie doinformowac i zaloz NATYCHMIAST sprawe o alimenty a najlepiej to od razu i rozwodowa. Prezszukaj do o wszytkie dokumenty jakie macie i oddaj mamie na przechowanie. I zapytaj sie tej laski, na facebook , najlepiej publicznie, albo wprost przy domu czy ona sobie zdaje, ze ty nie masz dzieci czym nakarmic i czy mysli ze ten facet ja lepiej potraktuje jak sama moze z dzieckiem bedzie? Slowo daje, ze bym poszla z dziecmi zeby ona swoja przyszlosc sama zobaczyla. Moza ona chociaz na niego wplynie, zeby rachunki zaplacil. Bardzo ci wspolczuje i uwazam twojego faceta za kompletnego gnoja, ale nie zmienia to faktu, ze zachodze w glowe jaka trzeba byc nieskonczona idiotka w dzisiejszych czasach zeby robic dzieci bez pracy i bez doswiadczenia zawodowego. Przeciez kazdy nawiekszy kretyn zdaje soebie sprawe ze to kompletne uzaleznienie od faceta. A ludzei sie zmieniaja. Nikt kto sie zeni nie mysli ze sie skonczy rozwodem a jednak sie to zdarza. Wiec czemu dziewczyny nie mysla o tym zeb ysobie same na zycie zarobic? Co to za straszny los zeby do pracy pojsc? A co by szkodzilo po szkole najpierw kilka lat popracowac a po macierzynskim wrocic do pracy? Dzieciom przedszkole zawsze dobrze robi. Lepiej niz takie siedzenie w domu z mama. Twoja historia to ostrzezenie dla innych ale jak tu niektore tematy czytam to widze ze wiekszosc jest taka naiwna. W porownaniu medzynarodowym to wam powiem, ze Polki mnie krytynizmem zadziwiaja w tej dziedzinie. Kompletny brak niezaleznosci.

Gość ala 765
a mi to śmierdzi prowokacją :-0 już był tu podobny topik o biednej porzuconej matce, co prosi dobrych ludzi o pomoc i rady naiwe powysyłały jej paczki z pomocą, kasę, a teraz sprawa jest na policji

Gość fakticznie
Trol jaki nic. Jak można być współwłaścicielem firm i nie wiedzieć jakie to firmy. A byłaś przy podpisywaniu?

Gość gwoli wyjasnienia...
a czy to od razu trzeba sobie troje dzieci zafundowac i stac sie niepracujaca domowa kwoka? mezowie potem ogladaja sie za bardziej atrakcyjnymi bo oni nie maja w sobie (no ogol, acz sa wyjatk) az tyle odpowiedzialnosci co kobiety. to juz nie te czasy co sie mialo po 10 dzieci i chlop nie mial szans na poznanie innej...wiec siedzial przy starej

Gość gość
Byłam w związku przez 5 cudownych lat. Jednak moje szczęście się skończyło i nie mogłam tego zrozumieć i poradzić sobie. Pytałam się czy ma inną, twierdził że nie. Pytałam się czy mnie już nie kocha...też nie to. Powiedział, że nie chce mnie krzywdzić więc odchodzi ( a skrzywdził odchodząc). Nie wiedziałam co robić pisać sms, dzwonić do niego, czy to tak zostawić. Pragnęłam by tylko wrócił. I w koncu wrócił. Wszystko dzięki urokowi u rytualisty perun72@interia.pl po 2 miesiącach oczekiwania powiedział że odejście ode mnie było największym błędem jego życia.