Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moves ,like jagger

nie jestem w stanie pogodzic sie z tym ze nie wygladam tak jak chce

Polecane posty

Gość moves ,like jagger

przez to nie chce mi sie wychodzic z domu. zwariuje

Gość moves ,like jagger
czasem przebieram się za złego wilka i zakradając się do obórki sąsiada straszę młode cielątka i jałówki

Gość moves ,like jagger
jakie jest wyjscie z tej sytuacji ? przez to tworze w sobie patologiczna osobowosc :O w koncu kogos zabije . serio :O

Gość zaczarooooo
tez sie nie moglam pogodzic ale ze swoja figure, teraz jestem na diecie i juz 2kg mniej, az sie micha cieszy :)

Gość anula260485
hej wiesz co ja tez czasem tak mam ale każdego dopada chandra zimowa wiec nie martw sie kochana i wskakuj szybko do wanienki po relaksuj sie zapal swiecę i mały meke up i to co w szafie na dnie lerzy i muza polecam działa aha i lampka wina do kąpieli

Gość moves ,like jagger
u mnie to nie jest kwestia schudniecia ! :O serio nie wiem co robic bo w koncu zabije albo siebie albo kogoś :)

Gość moves ,like jagger
dziewczyny to nie jest chandra :( to jest obsesja, ta frustracja mnie tak przerasta ze mam juz na koncie 2 pobicia. pociete zyly na nogach. i pełno siniaków na ciele.

Gość anula260485
czyli co depresja a powód jaki????? moze tabletki anty ?

Gość moves ,like jagger
to nie jest nawet depresja. tylko jakas psychopatia. nie biore anty. mam na koncie dwa pobicia obcych dziewczyn. jedną awanture w knajpie gdzie przyjechała policja . no juz nie wliczajac w to samookaleczeń.

Gość marcoo
to moż e zgłoś się do poradni psychologicznej jak masz zryty beret???

Gość moves ,like jagger
własciwie to wszystko chce zmienic. kształt twarzy, nos, oczy, cere, zeby , wzrost piersi, włosy... staram sie przelewac ta frustracje na siebie i tak robie kiedy jestem w domu . ale na zewnatrz wzieliby mnie za wariatke wiec zbiera sie obcym osobom . to jest chore . potrafie tez np stanać miedzy drzwiami i futryna i drzasnaca drzwiami wtedy obrywam w głowe i czuje tempy ból ktory pomaga na chwile no i nie ma sladów wiec nie trace na urodzie. mam 20 lat

Gość aaaaarwena
czizas... i nie chesz sobie pomoc? zapisz sie do psychiatry i tak przy dobrych wiatrach bedziesz czekala miesiac moze za duzo na kafe siedzisz, tu caly czas maja jakies pretensje do urody, nie dziwie sei ze moze na glooe rzucic ;)

Gość przecież to proste
CHCIEJ wyglądać tak, jak wyglądasz! I będziesz!