Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysia Wroclove

Sex analny - dla przyjemnosci czy dla partnera ?

Polecane posty

Gość Marysia Wroclove

Co czujecie ? Czy to moze byc przyjemne ?

Gość Karol KR
seks analny ma sens TYLKO i WYŁĄCZNIE gdy sprawia przyjemność TYLKO facetowi, gdy dziewczyna odczuwa przyjemność to już nie to samo :O

Gość butterfly....
jesli chodzi o mnie to uwielbiam sex analny, nauczyl mnie go... a moze inaczej wprowadzil mnie w ten swiat moj chlopak , dlugo mialam opory- glownie balam sie ,ze bedzie bolalo,ale przy odpowiednim rozluznieniu oraz podnieceniu okazalo sie,ze nie boli, baaa ,ze jest cudownie, bardzo czesto sie w ten sposob kochamy, rozne pozycje, nawet sama sie tego domagam, bo jest nieziemsko intensywny i mocny, takich doznan niema przy normalnym seksie :-) polecam dziewczynom,ale tylko z odpowiednim mezczyzna, ktory na poczatku zadba o Was-bo zbyt wczesne wejscie moze byc bolesne. Nie wyobrazam sobie teraz zycia bez anala

Gość ZnakomitaBiegaczka
Ja tyłka uzywam do tego, do czego został anatomicznie przystosowany.

Gość zaczarooooo
mialam mzoe ze 2 razy w zyciu, ale nie dla siebie, glownie chcialam zeby mojemu chlopakowi bylo przyjemnie :) nie bolało, ale jakoś mi nie podszedł ten seks, wolę normalny :P

Gość viarala
cos okropnego, zero przyjemnosci. Poza tym wiele lat temu kiedy zrobilam to pirwszy raz nabawilam sie hemoroid haha! i mam problemy do dnia dzisiejszego dzieki taj wspanialej przygodzie )(#&(!"%/(%"#/% jestem na nie, jesli facet tego chce, niech sobie wsadzi ogorka w tylek to pogadamy....

Gość Karol KR
ja żeby przekonać dziewczynę sam sobie wkładam wibrator w anusa :O

Gość dalton767
i niech tak zostanie aż mu baterie padną.