Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastrzezona

dieta 13 dniowa

Polecane posty

Gość zastrzezona

witam. Mam problem w diecie 13 dniowej występuje brokuł czy mogę go ugotować z solą i z cukrem czy z samą solą a może bez niczego?

Gość Lubie sobie popatrzeć nie powi
co za debilka. 13 dniowa to kopenhaska a kopenhaska ma jeden wyraźnie opisany jadłospis którego masz sie trzymać bez ani jeden ZMIANY rozumiesz to kobieto czy nie? NIE TO NIE. tam sie nei używa soli ani cukru do gotowania.... co za kretynki

Gość zastrzezona
no nie wiem bo na przykład występuje tam befsztyk któryu przyprawia się tymiankiem i pieprzem więc niby czemu brokuła nie mnożna?

Gość Kozi Kozi Marlenka
Nic sie nie przyprawiam .Pewnie znalazłaś na necie jakąś modyfikacje. Wierz mi, że oryginalna dieta kopenhaska to dieta bez przypraw, bez soli, cukru, pieprzu itp. Przechodziłam, miałam konsultacje u dieteyka więc wiem. I ostrzegał przed głupimi modyfikacjami, przez które cała dieta traci rezultat

Gość zastrzezona
dziękuję bardzo:) Więc może podpowiedzialabyś w jaki sposób przygotować tego befsztyka?

Gość napewno to nie
ale macie pytania to tak samo jak z wiara nic nie można sobie wybierać co pasuje np sek x przed ślubny to grzech

Gość Kozi Kozi Marlenka
No przykro mi, ale najlepiej na patelni teflonowej bez tłuszczu, bez przypraw i soli , Wiem smakuje okropnie. Ale ja schudłam 12 kg na tej diecie więc da sie przetrzymać. Nie woln też żuć gumy do żucia nawet bezcukrowej itp. TYLKO to co jest w jadłospisie całkowicie jałowe

Gość zastrzezona
dziękuję bardzo a pamiętasz moze czy w jaki kolwiek dzień jest owoc bo ja znalazłąm różne i w jednej jest owoc a wdrugiej nie :)

Gość Kozi Kozi Marlenka
O tak, owoc jest na pewno, jabłko lub grejfrut. Tylko wystrzegaj się bo spotakałm się z taką modyfikacją, że któregoś dnia jest "sałatka owocowa" a w rzeczywistości jest to szklanka chudego, gotowanego kompotu z owoców

Gość zastrzezona
to akurat wiem bardzo ci dziekuje;) moglabym np twojego e-maila i jesli mialabym jakis problem to bym napisala?

Gość zastrzezona
to akurat wiem bardzo ci dziekuje;) moglabym np twojego e-maila i jesli mialabym jakis problem to bym napisala?