Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALUTENKIE PYTANKOOOoo

NAJFAJNIEJSI LUDZIE NA KAFE?

Polecane posty

Czkawka Sama jesteś szmata. Już chyba większośc kafeteria ma dość ciebie debilnego alstralijczyka, francuza itp chyba tylko z żalu tam wchodza, a podejrzewam, ze masz kilka nikow wiec moze sama sobie odpisujesz.

Tak to prawdopodobne ze czkawka sama sobie odpisuje, chyba nikt nie ma watpliwosci ze ma coś z deklem ;)

CarrieBradshaw :classic_cool: Nina, a gdzie Czkawka kogos od szmat wyzwala, bo nie widze? Jak widac tez nie jestes zbyt inteligentna Pani Czkawka kolorowe kredki jest szczególnie inteligenta nie odróżnia podszywów wiertyp tatrzanski - mozesz uzasadnic czemu szmata? Martw się o swoja inteligencje!!!!!!!!

Dla wyjaśnienia, bo pewnie Twoj niewielki mozdzek tego i tak nie pojmie. Osobnick o nicku WertypJakiśtam nazwał ją szmata, a ona spytała dlaczego. Mam nadzieje, że teraz zrozumiesz. Chociaż wątpie. ;) 🖐️

Gość ja głosuję na
bj32

CarrieBradshaw :classic_cool: Dla wyjaśnienia, bo pewnie Twoj niewielki mozdzek tego i tak nie pojmie. Osobnick o nicku WertypJakiśtam nazwał ją szmata, a ona spytała dlaczego. Mam nadzieje, że teraz zrozumiesz. Chociaż wątpie. :) rozbawiłas/es mnie Kazdy INTELIGENTNY osobnik wie ze czkawka to taki kafeteryjny pustak, a psychologicznie jest tak, ze utożsamiamy sie z osobami podobnymi -wiec pewnie masz z nia wiele wspolnego ;) heheheheh

Gość ida29
hej ja tez jestem ok

Carrie - to była odpowiedz do wertypa - może ona to wertyp :D tyylko zapomniała sie przelogować :D w końcu to wymaga troche wiecej sprytu

kafeteryjny pustak :D :D no nie bo powinnam tu zgrywac wielce mądrą nie :D tak jak wy wszystkie o i jakas mądra oliwia 22 tez nina ...pewnie jedna i ta sama bo nicki takie mało wymyślne czym jest dla was inteligencja? pisaniem o kupie 6miesięczniaka?

A no tak czkawka o tysiacu nikow ja i wiertym to ta sama osoba-no tak, jak mogłam zapomiec. ;) Jestes tak głupia ze zal czytac twoich wypocin.

Pani Czkawka kafeteryjny pustak no nie bo powinnam tu zgrywac wielce mądrą nie tak jak wy wszystkie o i jakas mądra oliwia 22 tez nina ...pewnie jedna i ta sama bo nicki takie mało wymyślne Czkawka, ty mała dziwko, radze ci sie odstosunkowac odemnie. Mam nadzieje ze to zrozumiałas kafeteryjna kurewko.

Gość vetoryll
odstosunkowac odemnie hahahahha co to za tekst............................... to juz wiem kto jest madry a kto nie ..a myslalem że czkawka faktycznie jest glupia a ty flądro ją przebiłaś w głupocie

Gość Długodystansowiec
A suki sie gryza;) czkawka to ta co ma twarz jak łechtaczka/??