Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magellan1985

czy udało wam się zejść po rozstaniu jaki był powód ile to trwało

Polecane posty

Gość magellan1985

jw

Gość esmontka26
Jedna rada sprobuj zapomniec.Ja nigdy nie wroce do bylego.Mam teraz cudownego faceta.

Gość magellan1985
ale może jest ktos komu sie udało szukam pozytywnych historii

Gość esmontka26
Pomysl jaki byl byly czy jest wart twoich lez.

Gość nigdy nie wchodzę
do tej samej wody najlepsze lekarstwo jest nowy facet,początek jest zawsze rewelacyjny jeśli zawiedzie i ten,zmieniasz na kolejnego ale dupy mu nie dawaj bo będzie to co z tym po którym płaczesz

Gość lizelotta
Skuteczne uwodzenie niektórym osobom stwarza wiele problemów, dlatego też jeśli chcecie nieco polepszyć efektywność waszych działań związanych ze sztuką uwodzenia polecam wam zapisanie się na kurs uwodzenia prowadzony przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Ja skorzystałam z ich szkolenia Alpha Female dla kobiet, który diametralnie odmienił moje podejście do mężczyzn i relacji z nimi. Stałam się znacznie bardziej otwarta i przebojowa, co korzystnie wpłynęło na moje kontakty z mężczyznami ;) polecam www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

myy po 5 latach sie rozstalismy bylo bardzo zle miedzy nami kloptnie klamstwa alkohol i po kolejnej klotni uderzylam go w twarz i to byl koniec wyprowadzilam sie Przerwa trwala 3 miesiace potem spotkania niby przypadkowe potem juz nie przypadkowe... seks i proba naprawy zwiazku i udalo sie i juz minelo 1,5 roku od tamtej pory jestesmy szczesliwi bardzo duzo nam to dalo i naprawde czasami nie warto wszystkiego od razu przekreslac tym bardziej po tylu latach a jestesmy mlodzi Ja mam 24 a moj boy 22 :))

Gość magellan1985
moze komus jeszce sie udalo

Gość malezuo23
nam się udało. Najpierw rzuciłam ja, wróciłam, później on, ale wrócił, moim błędem było to że pozwoliłam mu od razu, w konsekwencji rzucił po raz drugi i znalazł sobie inną. Ja nie zostałam dłużna i jak na zawołanie udało mi się poznać całkiem fajnego faceta. Nasze drogi z byłym złączyły się ponownie po jakimś czasie i znowu jesteśmy razem z tym, że teraz czuję dużą różnicę w tym jak mnie traktuje, jest o wiele lepiej i ja nie boję się już tego że zostanę sama i nikt mnie nie zechce bo przekonałam się na własnej skórze, że nie jest trudno znaleźć kogoś fajnego. Teraz wiem dlaczego jestem z moim byłym, bo kocham.

Gość gość
Ze swoim chłopakiem jestem już 2,5 roku i to jest dla mnie pierwszy powazny związek. Aczkolwiek były w nim wzloty i upadki. Po 1,5 roku mnie zostawił wiele nie wyjaśniając, powiedział tylko że potrzeba mu czasu. To co wtedy czułam było przerażające, nie zyczę nikomu czegoś takiego. Musiałam jakoś zadziałać. Zamówiłam rytuał z http://urok-milosny.pl ponieważ widziałam że strona ma wiele dobrych opinii. I rzeczywiście zdecydował że jestem dla niego najważniejsza i nie wyobraża sobie beze mnie życia. Ja bez niego też. Planujemy ślub i dzieci i myślę ze już wszystko miedzy nami będzie super.