Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zepsuta żona

Co ja mam zrobić z tym seksem ? No ...

Polecane posty

Gość miluskamiluskamili
dlaczego masz taka awersje do niego? co Cie zniecheca?

Gość miluskamiluskamili
moze trzeba zaczac od zniwelowania tego co Ci w nim przeszkadza

Gość lsfdvl
to znowu ja. pozalilam sie to teraz moze cos doradze. a moze zabawy lozkowe? zeby byla adrenalinka? np zeby on ciebie zwiazal / zakuł w kajdaki i oczy jakos opaska zaslonil? i ostro dymal. albo ty jego i robisz mu loda. a jak juz prawie dochdzi to przestajesz, torturujesz itd, a jest szansa ze maz sie zgodzi na 3? moze na poczatek 2k+m, facetow to mega kreci, pewnie nie raz sie masturbowal z mysla o tym, a potem po 2, 3 razie mozna sprobowac 2, +k co brzmi znacznie lepiej;)

Gość miluskamiluskamili
no to nie wiem o co Ci chodzi, pomysl o tych wszystkich samotnych kobietach, matkach, pracujacych nie majacych nawet do kogo sie przytulic, nie majacych bliskosci, seksu.. docen to co masz

Gość lsfdvl
albo klapsy w lozku, a potem zeby cie wzial ostro na sile? bicz? kajdanki? przyduszanie? duze dildo?

Gość Niefortunne sformułowania
" zaczac od zniwelowania tego co Ci w nim przeszkadza" zniwelować = wyrównać

do lsfdvl --- on nie chce drugiej kobitki, ja to nawet chciałabym, żeby z nami zamieszkała druga laska i razem robiłybyśmy mu śniadanie co do wiązania - mnie takie udawanie srednio kręci w sumie wolałabym jakiś ostrzejszy autentyk

Gość lsfdvl
ale to nie musi byc udawane;) moze cie zwiazac, zaslonic oczy i zmusic do takiej laski ze sie zrzygasz, a na pewno poplaczesz;) itd... eh ci faceci, miekkie cipy w lozku a sie uwazaja za takie "maczo"

lsfdvl, on nie dałby rady mnie zmusić do takiej laski, że bede rzygac bez szans a to byłoby super, zresztą nic innego mi się nie nalezy

Gość lsfdvl
a moze podejdz swojego meza, powiedz ze zawsze cie krecilo sm, ale sie wstydzials przyanc przed sama soba (nie przyjdzie mu do glowy zdrada) i zeby cie wzial na ostra

Gość lsfdvl
kurde to nie ma szans na zaden ostry seks? a ja bylo przes slubem? czemu sie z nim ochajtalas? z milosci?

z miłosci, poza tym przed slubem było troche ostrzej, znalismy sie krótko, poza tym przed slubem bardziej zakazane powiedzmy niz po a teraz to no nie wiem, nuda, on mnie w dodatku zbyt dobrze traktuje, przed slubem czasami zachowywał sie jak skurwysyn

Gość gwoli wyjasnienia...
i co, jeden topik ci nie wystarczyl? teraz to juz naprawde uwazam, ze jestes chora...moze trzeba ci bachora?

Gość lsfdvl
mam pomysl;) skoro jesesmy takie 2 nie wyzyte i nie do... pieszczone przez meza to sie spotkajmy. pobawimy sie, kolezanka nie wzbudza takiej zazdrosci, zawsze to sie da wytlumaczyc. probowalas kobieta z kobieta?

Gość po co było brać
ślub? :O bo bogaty? bo nikt inny cie nie chciał? :O🖐️ to masz co chciałas