Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylllwiaaa

jak to jest z tą ciążą ?

Polecane posty

Gość sylllwiaaa

Witam, mam pytanie co do ciąży... Z mężem staramy się o dziecko już 5 miesięcy i nadal nie zachodzę w ciążę, jak to jest z tymi objawami? przed miesiączka zawsze tydzień bolą mnie piersi i brzuch to jak zajdę w upragnioną ciążę to nie będę mieć objawów na okres? pomóżcie...

Gość mamaaniolkaaaa
będziesz, będziesz ... ja tak 5 dni po dacie @ zrobiłam test, bo mi się przypomniało, że mi się spóźnia... :) wyszedł negatywny i cały czas czułam się jakbym miała za chwile dostać, wiec non stop wkładki. 11 dni po @ w końcu zrobiłam, wyszedł pozytywny. Powodzenia. 5 m-cy to jeszcze nie długo

Gość sylllwiaaa
nom oby się udało ;( jutro powinnam mieć okres i zobaczymy

Gość nie długo...
Stosunkowo nie długo, ale po 6 mcach powinno sie udać do ginekologa. Po roku mówimy o niepłodnosci

Gość zabaaaaaaaa
idz do ginekologa i popros o duphaston, ja tez sie 5 miesiecy staralam wzielam dupha i zaszlam od razu bierze sie go od 16 do 25 dnia cyklu

Gość sylllwiaaa
dzięki za rady ;** chyba jednak się wybiorę do gin

Gość spokojnieee
bez przesady 5 miesięcy, to nie jest dużo...jeszcze zależy jak intensywne były te starania, jak na luzie, to wcale nie jest dużo te 5 miesięcy...ale jak dawno nie byłaś na kontroli u gina to zawsze możesz pójść...