Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazija30

Kobiety :) doradźcie mi - sprawa sercowa

Polecane posty

Gość aaaasdsdd
szkoda gadać, ale dużo darmowej pizzy zjadłam :D , sporo jest na necie świrów, facetów o których szkoda gadac no i tych ktorzy kłamia bo chcą sexu(tylko bez zobowiazań). ałe łatwo ich wyłapać po miesięcznym pisaniu. jeśłi nie bedziesz chodziła na randki to jak znajdziesz miłośc?? czasy są teraz cieżkie dla związków i głębszych uczuc, wiec trzeba wysiłku i jak mowilam cierpliwosci. u mnie to wyglądało tak: 1pisanie, telefony- okazał sie ok wiec idziemy dalej 2pizza, kawa, saltka co kto lubi - mamy wspolne tamaty wiec kolejne spotkanie w barze albo spacer, dużo rozmów, jesli nie mamy tematów przykro mi nie pasujemy do siebie szukam dalej,

Gość Anastazija30
Tak, rozumiem Cię ale po tych 3 randkach uważałam, że jestem chyba desperatka, bo umawiam się na randki z neta :D Już sama nie wiem co o tym myśleć. W Święta założę chyba ponownie profil, zobaczę. Dzięki za rady :)

Gość darusiiiiaaa
bardzo duzo osob poznaje sie przez internet. tylko sie do tego nie przyznaja :)

Gość aaaasdsdd
oj desperatka to by zaczepiała na ulicy przechodniów pytajac czy nie szuka zony :D zartuje oczywiście. większosc moich znajomych poznalo w ten sposób swoich partnerów. jak masz lat 17 to spoko mozesz na dyskotekę isc z bluzce z dekoltem do pepka i po problemie, masz napalonego nastolatka. ale im wiecej latek tym trudniej jest w realu kogoś poznać, jestes zmeczona po pracy,nie masz czasu i siły latać codziennie po klubach albo barach i się uśmiechać. ja w sumie to jednen ulubiony bar mialam i tam ciagle chodzilam, nie robilam nic zlego, wiec czemu miala bym sie ukrywac i wstydzic randek z netu.