Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinaballadynaalina

Czy rozesłać to pismo do znajomych?

Polecane posty

Gość alinaballadynaalina

Od jakiegos czasu byłam adorowana przez pewnego faceta, którego poznałam przypadkiem u znajomych. Byliśmy znajomymi, ja ze względu na to, że jestem w związku nie chciałam sie z nim związac, Ciągle jednak na coś liczył.Gdy ostatecznie powiedziałam mu, że nic ztego nie bedzie- facet zwariował. Zaczelo się piekło. Obdzwonil wszystkich naszych wspólnych znajomych, naopowiadał im na mój temat niestworzonych rzeczy- np że on wie, że lecze się psychiatrycznie, jestem na psychotropach, poszukuje mnie policja bo niby toczą się przeciwko mnie sprawy karne, że przychodzę do niego pod dom itp itd. Żadna z tych rzeczy nie jest i nie była prawdą. Natomiast znajomi reagowali dziwnie- cześć sie ode mnie odsunęła, czesc zdystansowała. W koncu zaangażowałam kancelarię prawną, która wystosowała do niego ostre pismo wzywające do zaprzestania tych działań. I teraz mam pytanie- czy skan tego pisma wysłać tym wszystkim znajomym do których mnie szkalował? czy wysłać to do jego rodziny?

Gość alinaballadynaalina
a to nie bedzie chamstwo wysłać do rodziny np siostry i matki?

Gość Miliana23
wyślij do wszystkich niech się do wiedzą do wszystkich wtajemniczonych w tą sprawe nie pozwól tak się traktować walcz.

To typowy obraz ludzi z kaffe ;) Głupio sie zrobiło CB:classic_cool: ze wyszła na tępaka, i załozyła juz kilka tematów podszywajac sie jako ja ;) hehehe A P.Czkawka NIBY przypadkiem zawwsze tam gdzie ona. To załosne ale ludzie mało inteligentni własnie w taki sposob atakuja.Obrazaj, knuja i wyzywaja.To nic ze maja po 30 40l i wchodza w pyskówki w ktore nawet ja maja 18.5l wstydziłabym sie wejsc :) Olej, sa tacy idioci i nic juz na to nie poradzisz. Wiadomo, ze brak inteligencji zastepuje sie koorwami, plotkami etc 🖐️

Gość alinaballadynaalina
Ninaa a ty o czym?

CB nie osmieszaj sie, brakło ci odwagi wiec załozyłas go jako pomaranczowa illllonka . Załosna, stara idiotka.

Gość aaaasdsdd
a ja bym wyslala do znajomych dolanczajac list ze przykro ci ze uwierzyli obcemu psychopacie niz tobvie.

Gość jak porzekadlo mowi
przyjaciol poznaje sie w biedzie , ja olalabym takich przyjaciol

CarrieBradshaw :classic_cool: Ciekaw czy na fb gdzie wypowiedzi podpiujesz nazwiskiem tez jestes taka biegła w ujadaniu, i obrażaniu innych. Czy tylko tu jako "anonimowa" odreagujesz swoje marne nudne zycie i kompleksy??

Nina, to Ty jestes mentalnym gimgównem i podniecasz sie fb, które jest jak mniemam całym światem dla Ciebie. Ja nie lubuje sie w takich załosnych portalach dla plebsu. :) 🖐️ To była moja ostatnia wypowiedz skierowana do Ciebie, ponieważ jestes tak głupia, ze i tak nie rozumiesz moich słów. Szkoda zachodu. :) 🖐️

Gość alinaballadynaalina
Przestańcie już!!! Pismo zostało wysłane kilka dni temu, kancelaria jeszcze nie dostała zwrotki- wiec nie wiem czy je otrzymał. Ja sie z nim nie kontaktuje. Znajomi są jacy są, czesc uwierzyła czesc nie. Czyli co wysyłać? z jakims dopiskiem...

Napisz, ze nie zyczysz sobie zniesławiania w imieniu członka ich rodziny. I że chociaz jest to dorosły facet patrząc na pesel, to chyba mentalnie nie do końca, wiec prosisz o postawienie go do pionu, bo jezeli nie, to udasz sie z tym na policje. :P

Gość do mnie kiedys wyslalam
dziewczyna mojego znajomego wiadomosc na nk i tam rozne niestworzone zeczy pisala o nim. oczywiscie on z nia wczesnie zerwał o czym ja wiedziałam. nie zareagowałam na ta wiadomość, bo stwierdziłam, ze to ich sprawa. przy najbliższym spotkaniu spytałam się, czy wszystko ok. i powiedziałam, że jego byla wysłała mi wiadomosc, dałam mu do przeczytania powiedział tylko, ze dziekuje mi, ze wprost powiedziała mu o tym, a co zrobie z tym, to juz moja sprawa i jak bede chciala sie od niego odsunąc, to on to zrozumie. oczywiscie tak sie nie stalo. dziewczyna dała sobie spokuj, ale krwi to na psuła. bo nawet nie chce myslec, komu one te wiadomosci wysyłałą, bo ja widziałam ja raz w zyciu i ta wiadomosc dostałam w nawiązaniu do tematu, uważam, ze nie powinnaś wysyłąć do znajomych tego pisma, lepiej ze sie odsuneli teraz, bo nie sa twoimi przyjaciółmi