Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroucjuszka

bolesne miesiaczki i prawie omdlenia

Polecane posty

Gość kroucjuszka

juz od jakiegos czasu miewam bolesne miesiaczki przez ktore nie moge wykonywac normalnych obowiazkow oczywiscie nie wszystie sa takie . ale ok biore tabsy przeciwbolowe jak jestem w zatloczonych miejscach np autobusie robi mi sie poprostu slabo goraco jestem czerwona az musze wysiasc z autobusu dotego mam lekkie mroczki .co sie dzieje to norma?

Gość darusiiiiaaa
tez tak mam. tylko bez tych omdlen. po nowym roku ide do swojego gina. w grudniu niestety on juz nie ma miejsc gdyz sa kolejki.

Gość uno_dos_tres
hej, ja mam podobnie, chodziłam po lekarzach którzy wmawiali mi, że po ciąży wszystko minie...nie minęło ... teraz w końcu trafiłam na lekarza który powiedział, że to nie jest normalne, zdrowego człowieka nic nie boli...zrobił mi badania i na razie przepisał febrofen(lek przeciwbólowy na bazie ketoprofenu).jak nie, pomoże mam się zgłosić ponownie...

Gość a dlaczego..
zacznij brać spore ilości magnezu.....

Gość askhfdghxooooooo
mialam takie objawy i sie okazalo ze to przez torbiel.

Gość kroucjuszka
biore codziennie magnez . torbiel omg jesli jest maly to mozna prac tabletki zasuszajace? czy jak to jest

Gość lcuia
uno_dos_tres jakie badania Ci przepisal ? mowa o ginekologu oczywiscie?

Gość kurocjuszka
zdarzylo mi sie ze podczas stosunku czulam bol z jednej strony jajnika

Gość karoleki
;) niezle

Gość askhfdghxooooooo
torbiel to nic znowu takiego strasznego jak się wykryje na początku.. zasuszają je tabletki antykoncepcyjne... ja miałam na obydwu jajnikach i były już dość duże, leczyłam się rok i nic nie dawało więc zrobili mi zabieg i teraz mam już po problemie

Gość boląca miesiączka
Mnie kaaaretka zabiera pierwszego dnia bo ten ból jest nie do wytrzymania.. a mam dopiero 14 lat.

Gość lucija
odrazu przpisze tabletki anty czy jest jeszcze jaies inne wyjscie?

Gość sokun
tez tak mam

Gość ika86
Też tak miałam. Okropny ból, mroczki, prawie mdlałam. Zaczęło się to jakoś 2 czy 3 lata od czasu kiedy zaczęłam miesiączkować. Pomogły chyba tabletki antykoncepcyjne i to zarówno w trakcie stosowania jak i po odstawieniu. A może po prostu minęło? Teraz, po 12 latach od pierwszej miesiączki już tak nie mam, ból jest minimalny i to tylko pierwszego dnia a nie stosuje już pigułek. Nie wiem jak Wy, ale mnie się to częściej zdarzało kiedy stresowałam się czymś. Oj wtedy było ciężko... Widać z tego, że to może minąć z czasem. Dodam, że zawsze byłam zdrowa ginekologicznie, więc takie objawy nie muszą świadczyć o torbielach. Ale oczywiście lepiej to sprawdzić.

Gość kroucjuszka
ika 86 czy gin odrazu sam chcial ci przpisac tabletki ?