Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna dupcia;-)

ocencie ta sytuacje...brak zazdrosci?

Polecane posty

Gość fajna dupcia;-)

ocencie swoim okiem moja sytuacje.Maz ostatnio zakolegowal sie z kolezanka,pisza do siebie,czasem jezdzi do niej i dzwoni,itp...bylam zazdrosna,nawet bardzo bo wczesniej nie mial zadnej takiej kolezanki.ale moja zazdrosc nic lnie dala procz klutni,wiec odpiscilam.ostatnio odezwal sie do mnie stary kolega z czasow szkoly,piszemy ze soba i nie ukrywam tego przed mezem,z nadzieje ze bedzie tez zazdrosny chic troche.i tu wlasnie nie umiem go rozgryzc.jak mu o nim powiedzialam to wygadal sie ze jest zazdrosny o niego,potem pojawily sie jakies glupie docinki itp...ale zaprzestal juz ich. i co jakis czas powtarza mi ze moge sobie z nim pisac,ze on nic do tego niema,ze to tylko niby zarty byly.I bez mojego nawet pytania tak jakby sam sie tlumaczyl ze ona nic do tego niema i zebym se nie myslala. przyznam szczerze ze myslalam ze okaze nutke zazdrosci a tu nic,tylko takie slowa.co myslicie?naprawde nic nie jest zazdrosny...?przykro mi troche z tego powodu.

widac sam juz cos nabroil z kolezanka i stad brak zazdrosci. moja kumpela zdradzila juz 2 razy (dlugie romanse) i tez mowi,ze bez problemu by mezowi wybaczyla zdrade,bo by bylo kwita:P

Gość fajna dupcia;-)
to akurat jest tez moja kolezanka i wiem ze nic nie nabroil...tyle tylko ze byly klutnie miedzy nami o to,no ale dpuscilam juz z tym.

Gość Lolitka_z_kitką
Bhahah. I pozwalałaś mu JEŹDZIĆ do koleżanki? Czyli sama popchnęłaś go do jej łóżka. A on zazdrosny nie jest z poczucia winy, bo cię zdradził, jestem tego pewna na 100%, bo to typowe zachowanie. Żenada, koleżanka dla męża... Powinnaś mu wyrżnąć w papę soczystego sierpowego, a nie chować swoja zazdrość i zgrywać naiwną. Moja rada: Prześpij się z kolegą.

Gość Tia-a-a-a-a
I Wy dalej w zwiazku malzenskim? Nie wyobrazam sobie takiego zwiazku.

Gość fajna dupcia;-)
no ale o co wy sie burzycie? a wdl was zwiazek to tylko cztery sciany i na smyczy?

Gość małgosia_zwł
dla mnie sytuacja jest prosta - nie zaezy mu na Tobie bo sam już spotkał się z koleżanką i pewnie Cie zdradził. Facet który chce byc z kobieta bedzie zawsze negowal jej kontakty z innymi facetami