Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niepoprawna Egoistka

do użytkowniczek

Polecane posty

każdy z nas ma wady. Defekty które mam przeszkadzają. Macie takie które wy nie potraficie ani nie umiecie zaakceptować a wasz partner je akceptuje. I nie rozumie tego że wam np przeszkadza mały biust, wysoki wzrost itp. Jakie one są? I jak je ukrywacię ?

Gość vivianna987987
niski wzrost to mój problem.. :( jakim problemem może być wysoki? nie rozumiem

Gość Krystian orzełek z polaka
Quis, udowodnij, ocenie kto ma rację. :P A buźkę masz ładną. ;-)

Gość mam dużo niedoskonałości
ale ponieważ są moje - to akceptuję je w pełni. A co się komuś innemu podoba czy nie - to jego problem.

Gość dwudziecha
jak się jest niskim to ubiera się szpile i już :) A jak się jest zbyt wysokim - to nóg sobie nie odrąbiesz.. :P Każdy ma wady i to jest fajne, bo dzięki temu każdy jest oryginalny :)

Gość maturks4
Defektem są te reklamy pojawiające się u spodu strony. Co za kretyn je wymyślił? I naprawdę sądzi, że ktokolwiek je rozwinie? Raczej prędzej "zwinie się" generalnie z kafeterii, bo nerwowo nie wytrzyma

Gość ziemkaa
No ja mam mały biust i niezgarbne nogi, ale nie rozumiem Twojego pytania a propos ukrywania:| Jak niby mam to ukryć przed partnerem? On mówi, że przesadzam, że wszystko mu się we mnie podoba.

Gość ziemkaa
Ja nic nie ukrywałam, nie zakrywałam i nie chowałam:P Co najwyżej mówiłam, że mam kompleksy. Ale wtedy też mówił, że wymyślam. Pamiętam, że trochę się bałam jak przyszedł do mnie jak byłam chora i zobaczył mnie taką "naturalną", czyli nieuczesaną, nieumalowaną (mam niezbyt ładną, problemową cerę), w dresie :P Miałam stresa, ale on nic nie powiedział, zażartował z czerwonego nochala i poleciał robić herbatę:D Co do cycków, to właśnie, że tak powiem zawsze się "ubezpieczam" zakomunikowaniem, że mam duże kompleksy na tym punkcie. Żeby mi facet nie walnął czegoś na ten temat.

na początku mojego związku też bałam się o to żeby mój ukochany nie widział mnie bez makijażu ale jednak któregoś dnia kiedy przyjechał po mnie troche za wcześnie to zobaczył. Przynajmniej już nie muszę się z tym kryć.

Gość zazzulla
mam 174 wzrostu i, co za tym idzie, długi tułów. Nie znoszę tego!

Gość Liidddzzzziiiaaaaa
A ja mam blizne po operacji.

Gość on akceptuje
to ze nie gole nog