Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam Ciebie.....

Szukam kogoś kto bezinteresownie pomoże mi schunąć !!!!

Polecane posty

Gość CHĘTNIĘ POPISZĘ O WSZYSTKIM
nie traktuj mojej ostatniej wypowiedzi tak powaznie. JeŚli chodzi o diety to bałbym się komuś coś polecać bo się na tym nie znam, a każda dieta powinna być dobrze przeanalizowana przez specjalistę, jedyne co mogę zaoferować to rozmowĘ, ale widzę że nie jesteś zainteresowana, więc nie będę już zawracał Ci głowy. pOWODZENIA:)

Gość Szukam Ciebie.....
do 46... jak się pojawi, i ma nadal jakiś plan na mnie, zaraz podam e-mail i gg, chętnie wyślę kartkę na Wielkanoc, nawet zdjęcia po metamorfozie, mogę się nawet zobowiązać do wysłania jakiegoś fajnego upominku w miarę życzeń osobistych i możliwości finansowych, jeśli motywacja będzie skuteczna i zobaczę do Wielkanocy jakieś 30 kilo mniej :)

Gość Szukam Ciebie.....
dlaczego twierdzisz, że nie jestem zainteresowana, przecież rozmawiam i staram się prowadzić dialog, nie rozumiem, czego oczekujesz?

Gość Szukam Ciebie.....
i większość miała słomiany zapał pomocy mi :(

Gość Do cyferka
Moze sie jeszcze odezwie... ja juz od roku szukam pomocy i nic, tylko ciagle kolejne diety wyprobowuje :( Chyba juz tylko cud moze mi pomoc :(

Gość Do cyferka
W razie gdyby kiedys ktos sie pojawil co moze mi pomoc i chce to zrobic chetnie sie odwdziecze... nie mam za duzo kasy... ale duzo potrafie... moge cos zrobic w podziece.

Gość Do cyferka
A najgorsze ze diety ktore na mnie nie dzialaja na innych dzialaja szybko i to mimo odstepstw :( pewnie mam juz rozwalony metabolizm :( nic mi nie pomoze :o :o :o

Gość Szukam Ciebie.....
do cyferka, a ile ważysz i przy jakim wzroście?

Gość Do cyferka
Pewnie podobnie jak Ty. 82 przy 165

Gość Szukam Ciebie.....
nie no aż taka tłusta to ja nie jestem

Gość to ja27
Witam, szukam pomocy kogoś kto zna się na odchudzaniu, ćwiczeniach i ma trochę poukładane w głowie ponieważ jestem bardzo otyła i cierpię na straszną depresję + myśli samobójcze...dodam że jestem osobą niepełnosprawną. Nie mam niestety dużo pieniędzy i nie stać mnie aby przygotowywać codziennie inne posiłki. Bardzo proszę jeżeli znajdzie się ktoś kto miałby ochotę mi pomóc to proszę się odezwać. Ze mną jest coraz gorzej. Dzięki

Gość gość
czesc wszystkim "grubaskom" (tzw.)chcecie pare kilo stracić to mam dla was dobra info.