Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama chłopczykka

Czy to ubranko jest ładne?

Polecane posty

Gość kasjdnfanmnsd
NIE KURWA!!!!

Gość wielka szkoda
ochydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość anita1978
Dla mnie się takie ubranka nie podobają ale jak ty lubisz w takie coś ubierać.....

Gość plamienie moze tez byc
mi podoba sie koszula i krawat reszta tak sobie.powiem ci,ze lepiej do tego ładna kamizelke

Gość dla mnie nieładne
ale przecież nie musisz się sugerować gustami innych osób

Gość mamusia synusiaaaaa
koszula ładna, na dol jakies jeansy i kamizelka taka z dzianiny :-) nie lubie garnitorow na małych chłopcach :-(

Gość uhyjipok
nie podoba sie, bedzie wygladał jak ,,stary malutki,, :O

Gość manaam
Mój dziadek nosi takie ubranie, ale dziecko w cos takiego ubrac?? Totalne bezguscie... W życiu bym nie pozwoliła założyć mojemu dziecku takiego czegoś...

Gość zal mi was
Żałosni jesteście, pewnie zazdroscicie , bo wasze dzieci chodza jakieś wiesniackich ubraniach

Gość noami..
no właśnie to jest wieśniackie... :-O

a mnie sie podoba, kolor nie bardzo ale ujdzie :) od swieta bardzo fajne, nie wyobrazam sobie zeby synek nie mial odswietnego ubrania :) 4 lata to nie niemowlak przeciez nie bedzie w wigilie czy na slubie, czy innej uroczystosci w jeansach, czy dresie :/

e tam myszsza- gadasz. mój na śluby chodzi w jeansach i koszuli i dobrze wygląda. ja też nie lubię tych miniaturowych garniturów

Gość głowa bez czapki
mi tez sie nie podoba. Fajnym pomyslem jest koszula a na niej przyjemna bawelniana kamizelka i jeansy na nogach. Garnitur sprawia wrazenie niewygodnego.

zbyt klasyczne - dobre dla starszego Pana a dla dziecka są ładniejsze rzeczy przecież, w których malec może wyglądać elegancko ale i słodko, modnie

a ja lubie nawet minaiturowe dla niemowlakow :) oczywiscie sa pewne granice bo wszelkie fraki, muszki, satyny mnie odrzucaja ale elegancji garniak moze byc :) na co dzien nie ale od swieta..

Gość NaCoMiTo
takie czarne wyglądaloby fajnie, ale ten kolor jest ohydny wstrętny i brzydki

każdy woli co innego. dlatego też pytanie autorki bez sensu. i tak niczego konkretnego się nie dowie.

Gość wielka szkoda
alonuszka :) ja cie skaś znam z jakiegos topiku ale tu juz było dawno niewiem czy razem nie pisałysmy jakies 4-5 lat temu

Gość hryzantemka
Dla mnie okropne. Nie lubię dzieci w garniturkach i do tego tak nieładnych. Wolę jak dziecko ma porządne , wygodne, miękkie jeansy, do tego może byc koszula w kratę, bez krawata i kamizelki. po co dziecku krawat ??? dziecu ma byc wygodnie

dla mnie jest to nieladne i faktycznie jak na starego chlopa. Ale to kwestia gustu i upodobania. Ja wole ubrac synkowi koszule wygodna z H&M i kamizelke i spodenki dżinsowe lub dresikowe. Wyglada jak slodkie dziecko a nie stary chlop :-)))))

hryzantemka.. mamy takie czasy ze tego typu 'miniaturkowe' ubrania dla dzieci uszyte sa tak, by maluchom bylo wygodnie :)

co do pytania po co dziecku krawat - mój Syn jest aktualnie mega wpatrzony w tatusia, teraz to mąż jest ideałem do naśladowania - tata ma krawat - on też chce, tata ma garnitur - on też chce i nie przegadasz mu że jeansy też mogą być ok, dla niego to nie jest ok i koniec - jak tylko usłyszy że jest święto, obojętnie jakie urodziny dziaków, dzień nauczyciela - on chce być elegancki i koniec - i uparcie ma być biała koszula - niebieska juz nie jest elegancka, no zwariować można... co ja się nagimnastykowałam żeby do jasno kremowych eleganckich spodni ubrał błękitną koszulke.. przeszłam batalie raz, juz dla spokoju kupuje te białe koszule..

Gość zenuaaaa
ja pierdole kobieto kurwa, garniak jak dla stergo goscia do trumny, chyba cie posralo, moze jeszcze karzesz mu siedziec w nim bez ruchu zeby kurwa nie pogiał, idz pan w chuj, ja stary ale bym sie nie wbil w takie barachlo, dzieciaka spaczysz jakby mnie stara chciala ubrac w taki syf to bym ja kurwa ubiczowal

qrde net mi szwankuje :( ja tam wole ciemniejsze garniturki, szczegolnie sztruksowe, ostantio fajny kupiłam w reserved kids

Gość zenuaaaa
z dzieci robicie kurwa starych malnkich, smiech, a dziecko niech wejdzi ekurwa do piaskownicy w takim garniaku tepe cipy :D a niech barszczem zaleje, to sie zesracie haha normalnie dziecko kurwa ubrac nie unmiecie, pedofilki