Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama chłopczykka

Czy to ubranko jest ładne?

Polecane posty

Gość mama chlopczykka
Jak się rozpisałyście. Ubranko ma być na święta. Mamy wielką uroczystość rodzinną i nie może iść w jeansach i koszuli. Musi być elegancko ubrany. W jeansach i koszuli chodzi na luźniejsze imprezy. Kolor wyszedł taki zielonkawy na fotce. Na prawdę jest takie szare z białymi paskami. Kupiłam używany i nie było zbytnio wyboru. Dałam za ten cały zestaw 30 zł. Nowe są po 70 z wysyłką, a założy go raz, może dwa.

Gość shajati
Mamo chłopczyka ten kolor jest wstrętny, nie rób tego dziecku a jesli nie masz wyboru to po co pytasz o zdanie. Zgadzam się z przedmówczyniami że jak dla starego chłopa do trupmy i na starego gościa coś takiego i świadka Jehowy tez nic do nich nie mam (tylko niech mnie przestaną nachodzic w domu) Sprzedaj to kobieto i kup mu czarne spodnie i białą bluzke przynajmniej będzie wygladal na chłopca eleganckiego a nie dziwadło

Gość mama chlopczykka
wróć do poprzedniej strony i doczytaj. Kolor jest inny. Tu wyszedł jakiś zielonkawy a na prawdę jest szary. Szukałam czarnych ale były od 70 zl w górę a to dla mnie sporo. Zresztą nie istotne bo ubranie już kupiłam.

Gość no i dobrze. dalas 30 zlotych
slusznie, bo wiadomo,ze raz - dwa włoży. ubranie jest w "dorosłym "stylu, wiec kolor jak nabardziej odpowiedni, bo w tym wypadku stylowy. A co, mialoby byc rozowe? niebieskie? czy chocby brazowe albo czarne? Garnitur ma prawo byc albo szary albo granatowy , czarny tylko na pogrzeby, ew slub, brazowy nieelegancki, o reszcie nie ma co mówić. Wszyscy maja byc elegancko a on - dzidziuleK- tshirt, dzinsiki, moze jeszcze jakis durny wzorek? ? Zreszta dzinsy absolutnie nie sa wygdniejsze od takich spodni. Inna rzecz,ze on pewnie w krawacie i reszcie wytrzyma 10 minut, no ale na tzw wejscie starczy. Nie pytaj ludzi , ciesz sie,ze za taka kase masz fajny nieco jajcarski w swojej dorosłosci garniturek. BARDZO DOBRY WTYBOR!!!( jesli tylko zechce włożyć).

Gość no i dobrze. dalas 30 zlotych
a czarne spodnie i biala koszuka to napewno bardziej wiesniackie zestawienie - ni pies, ni wydra - bo ani dla dorosłego, ani dla dziecka, rozpoczecie roku szkolnego za komuny.