Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mejjjjjjj

ROZJAŚNIANIE WŁOSÓW

Polecane posty

Gość mejjjjjjj

mam naturalny blond i brązową farbę, a chciałabym teraz powrócić do blondu. myślałam o ściąganiu koloru, ale to kosztuje 300zł +, więc będę rozjaśniać. problem w tym,że moje włosy się nie chcą rozjaśnić do końca, może to wina rozjaśniacza. JAKI JEST DOBRY ROZJAŚNIACZ, JAKI POLECACIE, KTÓRY WAM DOBRZE ROZJAŚNIŁ WŁOSY ??

Gość mejjjjjjj
błagam, odpowiedzcie....

Dobry jest i mocny rozjaśniacz Joanny, jak również kremy do rozjaśniania włosów ,ale nim będą blond na całej długości musisz kilka razy rozjaśnić

Gość ale bajki piszesz
do fryzjera bo wlosy zniszczysz albo dekoloryzacja albo pasemkami rozjasniaj sama nie rob, ja zrobilam ze 3 razy i zawsze mialam wlosy w stanie tragicznych. do dzis mam :(

ja rozjaśniam włosy od 15 lat i miałam wszystkie kolory na włosach nigdy do fryzjera nie chodziłam farbować włosów trzeba przestrzegać ulotek. Dawać dużo odżywek , a nic się nie stanie mam na myśli spalenie włosów.

Gość fghjklgiuytr
fryzjer tez moze zniszczyc wlosy ,ja mialam 3 razy rozjasniane sama to zrobilam i moje wlosy wygladaja dobrze

j an atwoim miejscu poczekalabym az odrosna naturalnie, podcinala cco kilka miesiecy. Nie sadze aby dekoloryzacja byla obojetna dl awlasa i po tem stracisz swoj kolor , a bedzie odrastac ciemniejszy.

Gość konieczynkaaaaa
mi 2 razy fryzierka spalila wlosy a 3 razy w zyciu robilam pasemka u fryziera