Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaa20

Skąpa miesiączka

Polecane posty

Gość Aaa20

Witam Mam 20 lat, niecałe dwa miesiące temu rozstałam sie z facetem. I nie całe dwa miesiące temu uprawiałam przerywany stosunek(na początku bez prezerwatywy a w połowie założyliśmy)... chłopak był trochę wypity i twierdzi że,nie doszedł, ale obawiam się że jednak coś wytrysnęło przed nałożeniem prezerwatywy. Dziś mija około 5-6 tygodni od tego stosunku , miałam dwa okresy po tym stosunku (skąpsze niż zazwyczaj i nic mnie nie bolało, gdzie zawsze mam cholerne bóle i obfite krwawienia siedmiodniowe) Teraz dostałam okresu 4 dniowego i na dodatek skąpego. Zrobiłam tydzień temu test z porannego moczu - negatywny. I wczoraj odrazu po miesiączce też z porannego moczu - negatywny. Mam już 3 tygodnie objawy ciążowe - odbija mi się co kilkanaście minut i zauważyłam większe piersi. Wariuje już powoli, strach przed ciążą mnie paraliżuje...wiele razy miałam urojoną ciaże. Dodam że mam przewlekłe zapalenie jajników i ostatni miesiąc miałam antybiotyki na nie, plus antybiotyki na przeziębienie, ostatnie 3 miesiące zmieniłam prace-pracuje w warunkach gdzie panuje ciągle temperatura prawie że minusowa,zmieniłam odżywianie. Czy test w piątym tygodniu mógłby zawieść? proszę o jakieś odpowiedzi.. :( skąd te odbijanie ciągłe u mnie?

Gość gratulaaacej :)
na 80 % jestes w ciazy gratluje :)

Gość yyyhmyyy
"Teraz dostałam okresu 4 dniowego" - co dostałaś? Okresu, czy okres? Naucz się odmieniać przez przypadki zanim zaczniesz współżycie. To tak jakbyś napisała że poszłaś na targ i kupiłaś kilo JABŁKU :-O Dostałam OKRES Nie dostałam OKRESU

Gość kaska.86
Panieneczka wyżej...może na jakieś forum o Poprawnej Polszczyźnie a nie o antykoncepcji.... Ale ogólnie do autorki topiku...na 99% to Ty w ciąży nie jesteś..okres skąpy to jeszcze żadna oznaka.. a to, że Ci sie odbija czy tam coś- gdybyś nie podejrzewała ciązy nawet bys na to nie zwrócila uwagi! Testy robiłas i to oba wykonane z porannego moczy tyle tygodni od stosunku.. jak dla mnie 99% brak ciązy.

Gość Misia kololowa
nie martw sie, nie jestes w ciazy ;)

Gość dsfsdf
oj nie jesteś w ciąży, ja też miałam ostatnio bezbolesną i krótką miesiączkę i dodatkowo cały miesiąc podwyższoną temperaturę i się strasznie bałam, ale 2 testy i teraz obfity okres i w ciąży nie jestem, Ty też nie ;)