Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani uczona z mgr inz

ile to bedzie netto 'na reke'

Polecane posty

890,60 zl brutto tyle dostane za staz.

Gość jnghgyjgy
ok 596 zł uczona kobieto, nie wiem na co Ty jesteś uczona

tak mało??????? kto mi mowil ze wyjdzie prawie 800 zł na reke :/ :/ :/ cos ok 780 zł ;/ ;/ ;/ ja pierdole :O

Gość Chyba zartujesz dziewczyno
800 zl, jasne :D:D I czego sie uczylas jak nie umiesz prostych rzeczy policzyc?

i teraz nawet kosztow za dojazd nie zwracaja :O:O:O :/

za staż dostaje się 120 procent zasiłku dla bezrobotnych, nie wiem, ile to jest dokładnie, ale w ubiegłym roku moja znajoma za staż dostawała na rękę 720 czy 760 zł. innej opcji nie ma, chyba, że zostałaś wzięta na staż bezpośrednio przez pracodawcę i to on będzie Ci płacił, wtedy może Ci dać tyle, ile sam uzna za stosowne. staże z urzędów pracy są płatne jak wyżej napisałam.

umiem ale pytam, bo roznie gadaja ludzie :/ ;// :/ :/ :/ to nie jest pensja wiec nie wiem co brac pod uwage przy obliczaniu netto :/ : /:? ;/ tak ciezko zrosumiec ":/

humorzasta masz racje!!! jestem na stazu z pupu czyli dostaje 120% zasiłku, wiec mam nadzieje ze bedzie to 760 zł na reke jednak :P

Gość Uzyj jeszcze wiecej emotek
to bedzie latwiej zrozumiec ;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;;/ Pseudomagister niby po studiach, co to nie umie liczyc, nie umie szukac informacji, nie zapyta u źrodla i pyta na kafe bo "ludzie roznie gadaja". CHRYSTE JAK MI TAKA GLUPOTA PODNOSI CISNIENIE

a gdzie mam pytac idiotko?? od tego jest forum to pytam bo wy tu sie ponoc znacie na wszyskim hahahahahhaha

Gość nana87654
ja jestem na stazu ale jest to staż współfinansowany ze środków EFS - unijny i mam 913,70 zł na ręke:)) nie odciągają za składki wiec moje brutto=netto

heh to niezle, zawsze to 2 stowy wiecej ;/ ;/ ;/

Gość Jak to gdzie masz pytać?
Mysle ze u pracodawcy byloby najlatwiej. Ja nie jestem idiotką dziecino, bo wiem ile zarabiam brutto, wiem ile to netto, umiem to policzyć i wiem gdzie się szuka informacji - na pewno nie na głupawym forum.

jaks Ty madra haha wyobraz se ze o tej porze raczaj bedzie problem sie skontaktowac z pupem :/ glupawe forum a sama siedzisz i piszesz pierdoly :D

Gość Jak to gdzie masz pytać?
Powoli, powolutku dochodzisz do sedna sprawy. Ja siedze bo mnie bawią niektóre tematy, Ty siedzisz i pytasz niekompetentnych ludzi ile dostaniesz pieniędzy. Zamiast zwyczajnie policzyc. I nie pieprz w kółko ze nie wiesz jak liczyć bo to tylko swiadczy o tym że nie wiesz na jakiej zasadzie będziesz zatrudniona.

Gość różnie
ale tu są beznadziejni ludzie.. Nie wie jak policzyć, bo to pewnie pierwszy raz. Jeśli to traktują jak dzieło to odejmij tylko podatek 18%, jeśli zlecenie to podatek i ubezpieczenie społeczne, jeśli etat to wszystkie składki, które wynoszą ok 40%