Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ckliwy człowiek

Odawala mi, krzywdzę innych niewinnych przez moje problemy

Polecane posty

Gość ckliwy człowiek

Dotąd poza ciężką depresją myślałem, że jestem w miarę normalny aż do pewnego dnia kiedy to się zaczęło W gazecie pisali, że ktoś znęcał się nad psem (zabrali mu okaleczoną psinę a sam trafił za to pod sąd) i było ogłoszenie o adopcji psa... Więc przygarnąłem psa, z początku się z nim zaprzyjaźniłem do czasu aż uznałem, że to zbyt piękne, spiłem się samotnie wódą (0,5 l na takiego leszcza jak ja to dużo) i poszedłem z nim do lasu przed zmrokiem (to było w wakacje) i zabiłem psa Dostałem jakiejś mani w mojej bani i zabiłem mojego jedynego prawdziwego przyjaciela Od tego czasu wylądowałem u psychiatry, stwierdził depresję i przepisał mi xanax, który biorę garściami co wypłukuje mnie z sumienia a ukojenie znajduję tylko krzywdząc żywe istoty, od tego czasu dodam, że adoptowałem nie jednego psa Co robić? Zaraz pewnie pojawią się głosy, że to prowokacja (tak było na forum ze wsparciem dla chorych...) ale gdzie mam szukać pomocy :O gdzie się wygadać, jak pójdę do psychologa to sprawa się skończy w sądzie, psychiatrę obowiązuje co prawda tajemnica ale on z kolei zamknie mnie w szpitalu :(

Gość Bzdra bzdura
Nie istnieją niewinni, tylko nieżyczliwi, głupi i niezdiagnozowani właściwie :o

Gość Bzdra bzdura
prowokacja

Gość ckliwy człowiek
istnieją, czasem żałuję, że nie wykorzystam swojego sadyzmu np. do zabijania złych ludzi, ale może to strach przed karą...

Gość no spoko tylo że
powinienes sie zabic! skoro zabijasz niewinne zwierzęta i nie chcesz wziąć za swoje czyny odpowiedzialnosc śmieciu !Jesli jednak nie masz odwagi oczyścic ziemi z tak nędznej kreatury jaką jestes zgłoś sie na leczenie lub odbywaj kare.

Gość no spoko tylo że
zmień nicka na ckliwy idiota ..

Gość tylko tacy tu bywaja
albo placzliwy

Gość dr.syla
to normalne zachowanie.Aby nie krzywdzić ludzi-bo boisz się kary wolisz wyżyć sie na zwierzętach bo wiesz ,że są slabsze i bezbronne w oczach takiego człowieka jak TY. jesteś zimnym obranym z uczuć draniem ktory tak naprawde powinien odebrać swoje zycie ,żeby twój sadyzm nie przerodził sie w znęcanie nad ludzmi.To straszne ,że tak dużo ludzi chodzi po tej ziemi. Z tąd pozniej zabujstwa i niewyjaśnione zniknięcia niewinnych ludzi. W chwili obecnej zglaszam temt na Policję bo znęcanie nad zwierzętami jest karalne. Szczególnie ,że mamy teraz wyznanie mordercy czarno na białym myśle że prokuratura zainteresuje się tym zdażeniem.Bez problemu namieżą twój aadres ip i napewno cię odwiedzą To smutne ,że sam się wkopaleś.

Gość dr.syla
Pozatym wielu ludzi twerdzi"komu by się chciało bawić w lapanie i odwiedzanie takich jak ja" Moja odpowiedz jest prosta.Policja ma swoje działy. Jedni są od wyłapywania złych ludzi w realu inny dzial zajmuje się wylapywaniem pedofilow w sieci a jeszcze inni interesuja się takimi jak ty. Tak więc?! Pozatym nie jesteś ani anonmowy w sieci więc tym bardziej bezkarny. Szczegolnie jak dojdzie dośledztwa . Najpierw dojdą do ciebie pózniej dojdą do psychologa ktoóry sie tobą zajmuje i swierdzą czy to prawda czy falsz.A pózniej tylko kwestia czasu jak posiedzisz albo w poprawczaku albo więzieniu. Tak ,że zmień komputer bo to ip juz niedługo bedzie sledzone i policja pozna twój adres domowy po czym najzwyczajniej w swiecie cie odwiedzą.Bo ich obwiązkiem jest sprawdzić informacje które właśnie w tym momencie do nich dotarły:-)