Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kristek

co się ze mną dzieje

Polecane posty

Gość kristek

mam dziewczynę- od 6lat, był czas że się nie układało i wtedy poznałem "ją". Była inna niż moja dziewczyna, miła, sympatyczna, wesoła, słuchała mnie. Po czasie z moją dziewczyną było lepiej, dużo sobie wyjasnilismy, pogadaliśmy i w ogóle, ale tamta nadal nie jest mi obojętna, ostatnio poszła na randkę, no i się wkur..... sam nie wiem na kogo i za co. Nie rozumiem swoich uczuć, nadal sie spotykamy, wiem że nie bedziemy razem, mimo to jestem zazdrosny o czas ktory spedza z kim innym niż ze mną. co mi kurde jest??????

Gość kristek
up up pomoze ktos?

Gość kristek
myślalem że chociaz kobiety mi pomogą :)

Gość jestes psem ogrodnika
?;)hihih

Gość xkx ll a może więcej
po 6 latach to już przyzwyczajenie, miłość też pewnie jest, ale skoro emocjonalnie podchodzisz do drugiej, to czy na pewno kochasz swoją, odpowiedz sobie na to pytanie

Gość kristek
przemyslałem to i czuje że kocham moją dziewczynę, ale tamtą się chyba zauroczyłem, albo zakochałem albo nie wiem już co. męczę się i nie wiem jak rozwiazać ta sprawę. Poradxcie coś bo oszaleje.

bo rozsądnego rozwiązania nie ma na miłość, cokolwiek byś nie zrobił ona i tak powoduje to że rozsądek idzie w kąt,,tutaj nie chcę się wypowiadać ale sama nie dawno byłam w podobnej sytuacji, może jeszcze bardziej skomplikowanej , też rozmyślałam , przeżywałam i co życie samo dało odpowiedź,,tak chyba jest najprościej,,nie będę wykraczać poza to co napisałam , bo potem zaraz jest lawina " mądrych komentarzy" trzymam kciuki,

Gość kristek
ale kocham swoją dziewczynę, a o tamtą jestem zazdrosny więc co? też ją kocham?

Gość ***Iana***
nie wiem czy ją kochasz ale chyba pora poluzowac kontakty :D

zazdrość to nie miłość, więc sam widzisz że masz odpowiedź, wiem trudno dociera do jakakolwiek prawda nas gdy coś przeżywamy, wtedy raczej nie myślimy głową, tylko się " katujemy" wewnętrznie, ale na pocieszenie taki stan emocjonalny mają miliony ludzi każdego dnia, nie jesteś sam i ktokolwiek by ci tutaj nie podał "złotej recepty" to musisz to przejść sam jak naukę mowy czy chodzenia, za parę lat uwierz mi spojrzysz na to z dystansem, o ile po drodze nie pojawi się nowa " nowy obiekt westchnień". tak często bywa.

na twoje pytanie, jest bardzo prosta odpowiedź,,,nic się z Tobą nie dzieje po prostu przechodzisz to co każdy człowiek,,,odpowiedź brzmi NIC