Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oldmane z Żylety

Carrie, zaliczylas egzamin z niemieckiego ?

Polecane posty

Gość Oldmane z Żylety

:classic_cool:🖐️ ?

Gość pomaranczowa pieknosc
Myślałam ze on o to raczej łacine.

Gość Oldmane z Żylety
No to gratuluje :classic_cool:. Strzelilas z paltza z tej okazji :classic_cool:🖐️ ?

Gość tak jedna źle znana
Carrie studiujesz dwa kierunki ? jakie ?

Gość Oldmane z Żylety
Mi tez po zjezdzie nic sie nie chce i najchetniej bym sie polozyl:classic_cool:🖐️

Gość Pani Ciapata
A ja liczę pH roztworów :classic_cool:

Gość Pani Ciapata
Carrie, a z macierzy miałaś egz?

Gość Oldmane z Żylety
Będziesz handlować swoim ciałem miedzynarodowo? A do jakich krajów? :classic_cool:🖐️

Gość Chyba ze rodzicie....
jej zapłacili prywatnie. Jest tak ordynarna i odpychajaca ze zle sie robi jak sie pomysli ze takie nieobyte stworzenie bedzie miało kontakt z ludzmi. Kiedys porzadni i inteligentni konczyli studia, a nie popaprane idiotki, ze słownictwem ulicy

Macierze też będa, ale macierze akurat rozkminiam. Całek ani trochęęę. Tzn to jest egzamine z ćwiczeń, potem jeszcze bedzie wiekszy z wykładów, ale z cwiczen musi byc ocena, zeby podejsc do tego z wykladow, dlatego tak szybko pocisneli. 😭

Gość Pani Ciapata
oo kurvunia to niedobrze 😭 ja mam w środę z macierzy und liczb zespolonych. Niby jarzę ale pewnie i tak będzie poprawka 😭

Gość tak jedna źle znana
Carrie a co się stanie jak nie chodziłam na ćwiczenia i będę mieć nie klasyfikacje to wtedy piszę jakiś egzamin czy mogę się pożegnać ze studiami ? :O

Gość Pani Ciapata
Dzięki :classic_cool: Dzięki Tobie zaliczę tego kolosa :D ❤️

Idz odrobić cwiczenia na dyżur do prowadzącego, jak możesz to załatw sobie zwolnienie od lekarza, a jak nie to wkrecaj, ze miałas problemy rodzinne itp. Jednak musisz sie obkuć raczej ze wszystkiego na blache, bo mogą się wkurwić i Cie pytać od dechy do dechy, ale wywalić to Cie nie wywalą raczej.

Gość tak jedna źle znana
a co będziesz miała z matmy Carrie ? ja już w sumie kończę materiał :D miałaś granice, asymptoty, pochodne, przebieg zmienności funkcji, całki oznaczone i nie oznaczone itp ? ale jak idę na dyżur odrobić ćwiczenia to co wtedy robię ? bo przecież tam będą ludzie z różnych kierunków, tak ? ja się boje tego kolesia serio. To jest przerażający człowiek :(

Różnie, może nikogo nie byc na dyżurze wcale. Miałam granice funkcji, ciągłość funkcji, asymptoty wykresu funkcji, rachunek rozniczkowy funkcji jednej zmiennej, całka funkcji jednej zmiennej, funkcje dwoch zmiennych, macierze i ich własnosci i układy równań. Chciałabym mieć 4, bo wtedy jestem zwolniona z egzaminu całościowego z wykładu. Na wykładzie to nie wiem co miałam, ale w chooy. Nie chodze, bo dupa czyta tylko ze slajdów, ktore przesyla potem na maila. Jeden wykład to ok 100 slajdów. Nawet jeszcze nie przeglądałam ich. :O

Gość tak jedna źle znana
ja na wykłady z matmy nie chodzę bo koleś gada do tablicy i pisze wyblakłym zielonym flamastrem, ze siedząc nawet w pierwszym rzędzie chuja widać :o najbardziej boję się teorii na egzaminie bo z tego co wiem mają być 3 zadania i 2 teorie :o

Gość tak jedna źle znana
całki są jak dziewice :P