Szuwar217 0 Napisano Listopad 26, 2011 Witam, czy konieta moze zajsc w ciaze poprzez pieszczoty pod prysznicem z mezczyzna ? A bylo tak: Wszedlem pod prysznic, zaczalem sie sie Myc umylem penisa woda, przyszla dziewczyna nie wiem czy penis byl kolo warg sromowych, nie bylo wytrysku, dziewczyna miala wtedy 4-5 dzien miesiaczki. Czy moze ona byc w ciazy przez taka sytuacje ? Prosze o odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 26, 2011 Kobieta nie może, a konieta to nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szuwar217 0 Napisano Listopad 26, 2011 Przepraszam za blad... Czyli moge byc spokojny tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka ja kaaaaja Napisano Listopad 26, 2011 kochany a ile ty masz lat? 14 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 26, 2011 217. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna eM 0 Napisano Listopad 26, 2011 Perw dawno Cię nie widziałam i tęskniłam :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szuwar217 0 Napisano Listopad 26, 2011 18 jestem niedoswiadczony i dlatego pytam jejuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 26, 2011 To na przyszłość masz moje portretełłe, żebyś mogła ukoić tęksnotę. :D :p http://www.voila.pl/079/np79c/index.php?get=1&f=1 A tak w ogóle to możesz napisać maila jak będziesz tęskniła tzipko. :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna eM 0 Napisano Listopad 26, 2011 Jezu jaka piękna! a ten Twój mail to działa? czy to taki chłyt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szuwar217 0 Napisano Listopad 26, 2011 Odpowiedzcie prosze, czy moge byc w 100 % spokojny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna eM 0 Napisano Listopad 26, 2011 Szuwar dowiesz się za miesiąc jeśli dostanie okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szuwar217 0 Napisano Listopad 26, 2011 Nie chce zyc przez miesiac w stresie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szuwar217 0 Napisano Listopad 26, 2011 Prosze powiedzcie czy jest taka mozliwosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 26, 2011 Weź, bo się zawstydzę. Mail działa. :D Ale! Nie pamiętam hasła. :D A nie wiem kiedy Arka złapię, żeby mi hasło zresetował, więc na razie możesz pisać na tego maila, który się pojawia jak klikasz w mój profil. Do tego to nawet pamiętam hasło. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna eM 0 Napisano Listopad 26, 2011 Ale czy ktoś tu pyta czy chcesz? Trzeba było nie moczyć, to byś problemu nie miał. Nigdy nie wyliczysz dni płodnych w stu procentach to raz, dwa wcale nie musi dojść do wytrysku żeby zapłodnić luba, trzy plemniki żyją w organizmie dłużej niż Ci się wydaje. Poczytaj trochę w necie i następnym razem myśl głowa a nie pindolem. Taka rada na przyszłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna eM 0 Napisano Listopad 26, 2011 Jezu jaki długi ten Twój mail :D już pisiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szuwar217 0 Napisano Listopad 26, 2011 Ale nie doszlo do wytrysku i go nawet nie wlozylem wiec co Ty mi piszesz o moczeniu :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna eM 0 Napisano Listopad 26, 2011 Skoro nie włożyłeś to po jaki chooj to pytanie? Wiatropylna Twoja luba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 26, 2011 Doszło. :D Zaraz odpiszę, tylko dokończę maila do Zetkowskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 26, 2011 Wodopylna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna eM 0 Napisano Listopad 26, 2011 :-D:-D tak więc jest taka możliwość że jednak zaciążyła. Perw Twoja wiedza mnie wciąż zadziwia. :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 26, 2011 Moja Droga! 30 lat studiów. :D :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna eM 0 Napisano Listopad 26, 2011 A Ty jeszcze żyjesz? No szoke i teraz to pokłon :-D:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szuwar217 0 Napisano Listopad 26, 2011 Czytalem o tym ze plemniki moga sie przedostac do pochwy na innych stronach ale jak nie wiem. Czyli bez wlozenia nie ma szans tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 26, 2011 Żyję i nawet nieźle się trzymam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szuwar217 0 Napisano Listopad 26, 2011 Prosze odpowiedzcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 26, 2011 Chłopcze, poczytaj najpierw jak dochodzi do zapłodnienia, potem o cyklu kobiety, dniach płodnych itp. a potem się bierz za zabawy pod prysznicem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szuwar217 0 Napisano Listopad 26, 2011 Czytalem, i za duzo nie rozumie bo informacje sa rozne na ren temat. Woec ospowi mi ktos proszE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onikoo 0 Napisano Listopad 26, 2011 Spokojnie. Nie będzie w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach