Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warto marzyc ale lepiej zyc

a ja to nawet nie chce miec faceta

Polecane posty

cale zycie czekalam na swoja milosc, od 13 roku zycia sobie wyobrazalam jak to bedzie, jak bedziemy spedzac razem czas, na pocztaku myslalam, ze na pewno kogos spotkam w wieku 16 lat, poznije, ze 18 to na bank, poznije, ze na pewno kogos poznam na studiach, teraz koncze studia i wciaz nikogo nie ma:d nie zeby sie nikt nie krecil, ale nigdy nie wychodzilo i tak po 10 latach czekania i wyobrazania sobie swojego wlasnego zwiazu mowie sija.koniec z tym. w dupie z tym wszytskim;) dziekuje i pozdrawiam. ide sie uczyc.

Gość jagna bella
brawo...zuch dziewczyna :)

Gość jagna bella
nie znasz powiedzenie " nie miała baba problemu kupiła sobie swinie' to tak z nimi jest własnie :)

Gość 1987 ona
mam tak samo jak ty i jestem dziewica

alez ja rowniez:)

Gość ekkkkkkkkkkkkkkk
warto marzyc ale lepiej zyc nawet nie mów, ja cały czas marzę, wyobrażam sobie jakby to było.. jestem w ost. klasie LO do tej pory nic, ale właśnie miałam nadzieje ze studiami :o pracą za granicą etc.. generalnie wyjazdem, chcę zmienić środowisko i zająć się w końcu sobą, bo teraz to wyglądam masakrycznie i wcale się nie dziwię, że nikogo nie mam.. poza tym jak można kogoś mieć, skoro się w ogóle z domu nie wychodzi?? :( tylko najgorsze jest to, że mam nikłe szanse szanse na dostanie się na wymarzone studia, bo pomimo tego, że cały czas czas siedzę w domu, nie potrafię się zabrać do nauki i słabo mi wszystko idzie, a próbne matury zawaliłam..

na pewno wyjazd jest dobry, rozwijajacy, ale nie upatruj w nim jedynej mozliwosci zmiany, bo nie zawsze to sie wiaze ze zmiana myslenia. pracuj nad soba juz tu i teraz:)