Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochana córeczka tatusia

Prezent gwiazdkowy dla ojca.

Polecane posty

Strasznie trudno jest mi wymyśleć jakąś rzecz, którą mogłabym kupić mojemu ojcu. Facet ma niewiele ponad 50 lat i żadnych szczególnych zainteresowań (lub jakieś ukryte, o których nic nie wiem). Od jakiegoś czasu siedzi w domu i zajmuje się domem. Lubi się czasem zająć ogrodem. No i lubi czytać kryminały. Tylko tyle jestem w stanie powiedzieć o własnym ojcu. Myslałam, że może można by mu było kupić coś do jego ukochanego samochodu, ale szczerze mówiąc - nie znam się ani trochę na tych sprawach, ale wydaje mi się, że kupowanie jakichś technologicznych gadżetów do samochodu nie miałaby sensu, bo mój ojciec za tego typu rzeczami raczej nie przepada. Nie wie nawet, gdzie włącza się komputer. Macie może jakiś pomysł, co można kupić pod choinkę 50-letniemu facetowi? A wy co kupujecie swoim ojcom?

Gość Lilly Evangeline**
ja mojemu nic, bo sie nie zobaczymy w swieta :(

Gość coNIEnoNIE
kup mu jakie ziarna kwiatow - se posadzi na wiosne itd albo jakis sprzet typu sekator czy nowe grabie itd albo jakies wypasione wycieraczki do szyb samochodowych itd

Tak myślę, że takie kwiatki to jednak za mało... Tym bardziej, że kwiatami to się raczej zajmuje mama, ale i tak zazwyczaj nigdy nic z nich nie wyrasta. Wycieraczki... No nie wiem... Jeszcze się okaże, że kupię nie do takiego samochodu, jak trzeba... :O Czekam na dalsze propozycje

Gość coNIEnoNIE
jak masz jezyk w gebie i wiesz czym ojciec jezdzi to kupisz dobre... mozesz kupic plyte z muzyka jakas neutralna w formie... albo perfumy... albo jakis dobry alkohol albo ksiazke jesli lubi czytac cokolwiek albo prenumerate jakiegis czasopisma ulubionego albo wykupic abonament na ulubiony kanal tv

Sporo propozycji. Dziękuję :) Myślę, że poszukam czegoś na róznych portalach typu "merlin.pl" i po naradzie z mamą - coś wybierzemy :)

Gość coNIEnoNIE
no ja stamtad zamawialam filmy w. allen a :)

Gość ojciec po 60-tce
Jestem ojcem po, a właściwie w Tadeusza skończyłem 65 lat. Wszystko zależy jak kochasz swojego ojca i ile jesteś mu w stanie dać, a jest to dobra okazja. Możesz kupić mu laptopa i nauczyć się nim posługiwać, a na następną gwiazdkę aparat fotograficzny, (ja taki dostałem od młodszej córki). Starsza natomiast kupowała systematycznie przez ok. 20 lat krem GILLETTE i golarki WILKINSON i dobre perfumy, korzystał z tego młodszy syn, bo ja nosiłem brodę, brody już nie noszę i dobrze bo była już biała (siwa). Mam w ogrodzie i kosiarkę i piłę i inny sprzęt. Lubię majsterkować i w zimie robię ule, bo bardzo kocham pszczoły, maże tata ma takie zainteresowania, rozmawiaj z nim to go poznasz lepiej. Kryminały to raczej marna literatura, może robi to z nudów, bo nie ma innego zajęcia? Możesz kupić teraz ul, a na wiosnę pszczoły, bo teraz śpią i nie można im przeszkadzać. Pozdrawiam, ciesz się ojcem póki go masz.

Gość lucija
sa rozne fajne komplety perum + zel to na pewno sie przyda oprocz tego ja kupilam taki fajny dlugopis super tata ;)

Gość kamaszki
Ja w porozumieniu z mama zawsze kupuje tacie cos do ubrania (bo lubi sie stroic :D) i perfumy. Wiem, ze to beda prezeny z ktprych na pewno sie ucieszy i ktore nie bede staly na polce.

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Ja swojemu tacie kupie swetr porzadny plus koszula flanelowa bo takie nosi:D Perfum ma od groma,kremow do golenia tez:P Poszukam tez jakas fajna skrobaczke do szyb ,do auta .Skrobaczke taka polaczona od razu z rekawica:D

Przyznam się, że, pomimo intensywnych poszukiwań, jeszcze nie udało mi się znaleźć odpowiedniego prezentu... Dlatego pragnę kontunuować ten wątek. Być może komuś też się przyda ;)