Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość again...

masakra :(

Polecane posty

Gość again...

Nie jestem gruba, w zeszlym roku zrzucilam prawie 20 kg po ciazy, z 72 na 54....cwiczylam codziennie, przez 5 miesiecy nie jadlam slodyczy,nie podjadalam miedzy posilkami, czulam sie super. Ale....ostatnio mam takie napady ze sama sie siebie brzydze :( potrafie jesc cale dnie, powaznie,wrzucam w siebie co sie da...zwlaszcza wieczorem kiedy dzieci ida spac, ja siedze sama bo maz pracuje do 24... i tak zajadam. Juz przytylam ponad 3 kilo, w spodnie jeszcze sie mieszcze ale juz brzuchol mi sie wylewa i chociaz widze co sie dzieje nie robie nic zeby to powsytzymac...szok :( Rano wstaje z postanowieniem ze od dzis Stop, ze wieczorem pocwicze ale zwykle po obedzie jak zrobie sobie kawe zaczynam... Jutro rano zwaze sie jak wstane, zobacze ....i bede tutaj pisac jak mnie najdzie na jedzenie...moze mnie ktos podtrzyma na duchu.

Gość pomoc:-)
A może poprostu denerwujesz sie czyms i zajadasz stres?

Gość again...
raczej nie denerwuje sie niczym... chyba jestem znudzona codziennymi obowiazkami, siedzimy z dziecmi w domu popoludniami bo jest juz ciemno, czasem odwiedzamy sie z kolezankami ale ogolnie to jestem sama, mieszkam w UK, rodzina jest daleko. Planuje powrot do pracy, mam juz za soba pierwsza rozmowe kwalifikacyjna ale jak na razie nic z tego nie wyszlo...ja mam silna wole ale w tym momencie to sie chyba gdzies wyprowadzila :)

Gość pomoc:-)
Może tak działa na Ciebie teraźniejsza pogoda:-) Nic sie nie chce, za oknem ciemno już popołudniami. Kazdy ma takie dni:-) Jak sama piszesz jestes w UK wiec tym bardziej Ci ciężej, ale wierze że dasz rade:-)

Gość again...
No tak, tylko ze w zeszlym roku to wlasnie w listopadzie zaczelam odchudzanie i szlo mi super....ech... Ale nic...od jutra znow sprobuje...bede tu pisac jak mi idzie :)

Gość tytanowa 01
Jak zaczęłam czytać to myślałam że piszesz o mnie. Chętnie sie do Ciebie przyłączę bo muszę zrzucić jakieś 4 kg i bardziej ujędnić ciało

Gość again...
Tytanowa, razem razniej :) Mi przydaloby sie tak minus 5, moze 6...pisz jakby cie nachodzila ochota na obzarstwo :)

Gość tytanowa 01
Ja od kilku dni mam takie napady obzarstwa. Aż mnie pózniej żołądek boli. Nawet test ciążowy zrobiłam na wszelki wypadek pomimo że biore tabletki. Po wczorajszym wieczornym jedzeniu powiedziałam dość i wziełam się za ćwiczenia.

Gość again...
Hey Tytanowa, jak minal dzien???? Dalas rade? U mnie bardzo dobrze ale wieczor dopiero sie zaczyna wiec mam nadzieje ze nie zepsuje niczego. Ja dzis nie cwicze bo u nas wieje mega wiatr a mnie zawsze podczas wiatru tak glowa boli ze ledwo chodze...

Gość tytanowa 01
Hej, u ,mie w miare.Bez rewelacji ale zdecydowanie lepiej niz w ostatnim czasie. Mam jeszcze w planach na dzisiaj cwiczenia i zrobiłam na jutro pyszne leczo w wersji dietetycznej.

Gość o autorki:)
przytycie 3kg na zime jest normalne u ludzi małe wzrosty wagi w tym oresie związane są z mniejszą ilością ruchu i ciągłym dostepem do jedzenia przeważnie na wiosnę naturalnie giną te kg samoistnie gdy zwieksza się ruch:) więc nie ma się czym martwić:) ale zdrowa dieta nie jest zła powodzenia:)

Gość again...
No tak tylko ze umnie te napady zaczely sie wlasnie w lecie, grille i te sprawy... Tytanowa, jaka to wersja dietetyczna?

Gość marriedgirl12
dziewczyny, czytajac to normalnie slysze o sobie.. ;/ tez chyba z wami zaczne. ..

Gość again...
Marriedgirl, zapraszamy :)

Gość tytanowa01
Hej wszystkim, wersja dietetyczna- wszystkie warzywa kroimy (ja dałam cukinie, pieczarki, papryke, cebulke, pomidory w puszce) zalweamy i ja dodałam 1 kostke rosołowa jeszcze i dusimy. No ioczywiscie dodajemy przyprawy. Ja uwielbiam takie leczo

Gość again...
Wszyscy se moga przylaczyc :) ja dzis po wczorajszym dniu od rana cos podgryzam..no szok :(:( Do tego @ tuz tuz wiec puszczaja mi wszystkei hamulce.

Gość again...
Tytanowa,tez robie takie leczo ale nigdy nie dodawalam kostki, musze sprobowac :) A ja dzis mialam na obiad danie z przepisow z diety Vitalli.pl : piers z kurczaka nadziewana bialym serem, zapiekana w piekarniku, naprawde fajne :) A dla milosnikow fety polecam : piers albo kawalek schabu nadziewany podsmazonym szpinakiem z czosnkiem i feta...pycha.