Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michael19

Wyrzuty po imrezie?

Polecane posty

Gość Michael19

Siemka, ostatnio byłem u kumpla na domówce, poznałem kilka fajnych dziewczyn. Standardowo, kielona przechylał każdy. I tak kilka kielonów, kilka browarków i w końcu wszyscy się porobili. Ja się rozluźniłem, więc położyłem się 2 metry dalej... po 5 minutach podeszła do mnie laska i zaczęła mnie lizać.. pedałem nie jestem, więc czemu tego nie odwzajemnić, rączki poleciały na anielskie wzgórza. Zaproponowała imprezę, zgodziłem się. Tam nie odpuszczała, myślałem że język mi zdrętwieje ;D Odprowadziłem ją do domu, zaprosiła mnie do siebie.. miała prawo być bardzo zmęczona, ale jak chciałem podziałać więcej to mnie powstrzymywała. Wyglądało jakby coś ją gryzło. Wybiła 6. Ja się dobrze bawiłem, a ona wyglądała jak by się czuła wykorzystana.. ale ku**a z której strony? ;/ To typowe oznaki najebania ze zmęczeniem czy może reakcja na brak pohamowania? Bo już nie ogarniam.. Nie mam ochoty do niej pisać co i jak, bo jeszcze pomyśli, że coś do niej poczułem, ale wolałbym też być z nią na czysto ;P

Gość Michael19
Dzięki, mam nadzieje że się nie mylisz ;D

Gość wejscie smoka
"am nie odpuszczała, myślałem że język mi zdrętwieje ;D Odprowadziłem ją do domu, zaprosiła mnie do siebie.. miała prawo być bardzo zmęczona, ale jak chciałem podziałać więcej to mnie powstrzymywała. " bo skumała ze masz ja w dupie i sobie poszła juz ...pierwsze co zrobiłes to sie z nia przylizałes, pozniej dobierałes, chciałes "zadziałac" wyruchac i sie dziwisz ze laske cos "gryzło" ...

Gość wejscie smoka
takkk my idiotki ciagle wierzymy w to ze byc moze kiedys bedziecie chcieli od nas czegos wiecej niz tylko "angielskie wzgorza" "lizanie" i "zadziałanie" :} idiotki z nas

Gość er3rt3
to chyba prowo nie ?

Gość karalkola
albo prowo albo idiot

Gość Majeczzzzkkkaa
Pozała cie "blizej " i sie zniesmaczyła.

Gość mlooooda
Tak sie dzisiaj bawi mlodziez.. Plakac mi sie chce jak patrze na to, co sie dzieje z tym swiatem.