Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakreślająca

kupiłam nową drukarkę ale tekst mi się rozmazuje

Polecane posty

Gość zakreślająca

jeśli na wydruku użyje zakreślacza :( czego to może być wina - drukuje w roboczej jakości. Drukowałam wczoraj, dziś zaczęłam czytać i zakreślać ważniejsze rzeczy a tu mi się tekst zakreslany rozmazuje :O Spróbowałam dwoma zakreslaczami i każdym rozmazuje. Drukarke mam raczej dobrą, HP za 160zł.

Gość zezowata baba
tusz ci nie wysechł

Gość ssd
"Drukarke mam raczej dobrą, HP za 160zł." lol :D

Gość zakreślająca
szkoda, ze nigdzie nie jest napisane, ze na wydrukach atramentowych nie można zakreślać, co więcej producenci zakreślaczy podkreślają, ze ich zakreślacz nie rozmazuje tekstu atramentowego

Gość zakreślająca
Może ten zakreślacz po prostu się popsuł? Nie ukrywam że godzinę temu miałam go najpierw w piczy a potem pupie

Gość gość
jeśli macie nową drukarkę i źle funckjonuje to z pewnością polecę Wam kontakt do serwisu z Warszawy pod hasłem Copy24Serwis

Gość MariuszRog
Może warto wymienić tusz!Ja kupuje zawsze oryginały z drukujesz24 pl do swojej drukarki i działa mi bez zarzutów!

Gość rozetkaa
Hmm... czy ja wiem czy to na pewno problem z tuszem? Jeżeli tak to na stronie DobreTonery.pl jest ich pełno kiedyś sprawdzałem ich ofertę ale jakoś zapomniałem zamówić teraz mi się przypomniało i chyba sam się skuszę, a co do rozmazywania sie tekstu zobacz czy w ogole druarka jest dobrze ustawiona czy sterowniki sa zainstalowane?