Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helllllooooooo

Prosze o pomoc - pytanie na interview

Polecane posty

Gość helllllooooooo

Jutro mam interview w River Island i jednym z pytan, ktore moga mi zadac brzmi: "Tell me about a time when you completed a task through to the end? How did you manage other tasks you had to complete" Ma ktos jakies pomysly co by ciekawego tutaj powiedziec???

Gość helllllooooooo
No nic. Jakos sobie sama poradzilam z pytaniem :) Przynajmniej trzymajcie za mnie kciuki dzis! Podobno ma trwa 2 godziny.......... Oszaleli.

Gość no i o czym powiedziałaś
i na jakie to stanowisko? czemu zadają takie pytania do sklepu z ciuchami?

Gość helllllooooooo
A czemu pytasz sie tego mnie? Skad ja mam to wiedziec? Widocznie moga sobie na to pozwolic... Chetnych nie brakowalo. Na interview bylo 18 osob (!). Miejsc 4. Trwalo rowno 2 godziny. Trzeba bylo odpowiedziec na kilka pytan one on one - 20 min na osobe. Potem kilka osob mialo przeprowadzic debate na temat 3 roznych zagadnien a na koniec musielismy wybrac outfit dla celebrity i wytlumaczyc dlaczego taki a nie inny. Wybrali mnie na kontrakt z najlepszymi godzinami:) I teraz sie zastanawiam Next czy RI.

Gość helllllooooooo
Stanowisko customer assistant. A mowilam o transferach towaru ktore musialam przeprowadzac w innej pracy gdzie zamykali, jako moje dodatkowe zajecie poza moim glownym czyli obsuga klienta. Troche nasciemnialam, ze mialam 5 dni na transfer 13 tys rzeczy, a zajelo mi to 3,5 dnia i jeszcze musialam obslugiwac klientow. I wogole jak bardzo lubie pracowac under pressure, ze nie dosc ze baba byla pod wrazeniem to ja tez;) Chyba przesadzilam z iloscia tego towaru ;)

pytam bo myślałam, że to może na jakieś poważne stanowisko ;) tak czy siak gratuluje!

Gość helllllooooooo
Gdzie tam, na byle jakie stanowisko strasznie wybrzydzaja teraz. Dopiero zdajesz sobie sprawe jak trzeba sie nastarac zeby cokolwiek znalezc. Bylam jedyna niebrytyjka tam.

no własnie, takie czasy... no to gratuluje, że sobie poradziłaś i byłaś lepsza od brytyjek :)

Gość wow 2 godziny na
CSA? no to gratuluje ze ci sie udalo.

Gość helllllooooooo
Tez bylam w szoku, ze to tak dlugo trwa, a tym bardziej w szoku jak zobaczylam ten caly tlum. Juz myslalam zeby po prostu nie zrezygnowac - jak dla mnie strata 2 godzin czasu a ja mam jak je zagospodarowac. Prawdopodobnie wzieli mnie bo jednak mam dobre doswiadczenie w tego typu pracy. No i dzisiaj mam induction :)