Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamaSlodycz87

JAK MYSLICIE ZASZLAM W C I A Z E ? ? ? P R O S Z E O PORADE . . .

Polecane posty

Gość SamaSlodycz87

Witam serdecznie. Chcialam bardzo poprosic o porade. A mianowicie moja sytuacja wyglada nastepujaco... Dn 14 listopada,byl 1dniem mojego cyklu (czyli dostalam miesiaczke,gdzie nadmienie ze spoznila mi sie ponad tydzien),dn 19 listopada miesiaczka zakonczyla sie a prognozowana owulacja przypadla mi na dzien 28 listopada (tak mi wylicza program ktory mam w tel) Natomiast ja wspolzylam z moim narzeczonym dn.24 listopada bez zabezpieczenia,gdzie skonczyl we mnie. Prosze mi powiedziec czy mozliwe jest ze zaszlam lub zajde w ciaze? Kiedy powinnam wykonac test ciazowy?? Dziekuje serdecznie za odp. Pozdrawiam

Gość SamaSlodycz87
UP... UP...

Oczywiście, że jest możliwe, że zaszłaś w ciążę. Test dwa tygodnie po stosunku/w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość SamaSlodycz87
I UP...

Gość SamaSlodycz87
od 1 do 10 ile mam szans?? To teraz tylko pozostaje czekac...

Gość SamaSlodycz87
???????????

Gość strzałka :)
wiesz, ja tak zaszłam - byliśmy z mężem pewni, że mam dni niepłodne, kochaliśmy się w dniu spodziewanej miesiączki, która zwykle spóźnia się 3-4 dni. Ale tym razem wcale nie przyszła... Niby miałam niepłodne a jestem w ciąży :)

chodziło mi bardziej o to, ze takie programiki na komórkę itp są omylne :)

Gość SamaSlodycz87
No wlasnie wg.obliczen mialam plodne. Ale z tego co wiem w ciaze tak latwo zajsc nie jest . Dlatego pytam jakie mam szanse na zajscie w ciaze od 1 do 10,jak myslicie??

No bo metoda kalendarzykowa sama w sobie jest omylna, a wszelkie programy tego typu na niej bazują. Ale jeśli ją właśnie brać pod uwagę, bo żadnych innych informacji w celu ustalenia dni płodnych nie ma, to były to dni płodne.

ja myślę, że masz duże szanse, jakieś 7

Gość SamaSlodycz87
Mnie jak do tej pory program nie zawiodl,przy dotatkowej obserwacji sluzu oczywiscie. :) A tym rpoprostu myslalam ze zacynaja mi sie dzien pozniej dni plodne a okazalo sie ze juz rzekomo mialam w tym dniu co wspolzylismy.

generalnie od niedawna jestem mężatką i chodziliśmy przed ślubem z mężem do poradni małżeńskiej gdzie uczą tzw metody objawowo-termicznej, która niby jest NIEZAWODNA (codzienne mierzenie temperatury i badanie śluzu) i wg niej niby też miałam niepłodne ;) więc jak dziecko ma być to żadnym metodom tego typu nie ma co ufać ;)

Gość SamaSlodycz87
No to ladnie :) Wynika ze nie n kazda kobiete dziala ta sama metoda. :) Na jedne dziala na inne nie.

Gość SamaSlodycz87
???

mi się wydaje, że po prostu za dużo rzeczy wpływa na płodność żeby wierzyć wykresikom :)

Gość SamaSlodycz87
w sumie racja....

ciąża jest prawdopodobna jednakże najlepniej jest wykonac test minimim, zaznaczam minimum 14 dni po stosunku.

Gość co za głupie pytanie
A skąd możemy wiedzieć? Super zdrowa i płodna para ma w kazdym cylku 25 % na ciążę? A skąd mam wiedziec jak jest z wami. MOze zaszłaś, może zajdziesz za 2 mce, może za rok, może za 4 a może wcale...

Gość SamaSlodycz87
A inne panie jak mysla??

Gość SamaSlodycz87
up

Gość HAHAHHAHHAAHHAHAHA
:O:O:O

Gość SamaSlodycz87
i po co jakies przyglupy odp? nie interesuje cie ? nie odp. prosta zasada.prawda?

Gość praktykierka
lepiej jak poczekasz do dnia spodziewanej @ wszystko jest mozliwe ciąza albo nie ciąża

Gość kryształowa kulaaa
Jesteś w ciąży Gratuluje :)

Gość SamaSlodycz87
KRYSZTALOWA KULA TY TO CHYBA MYSLISZ ZE W CIAZE TO SIE ZACHODZI OD PSTRYKNIECIA PALCEM. W CIAZE NIE JEST TAK LATWO ZAJSC.

Gość kryształowa kulaaa
hehehe a ty chyba myślisz, że ktokolwiek Ci da konkretną odpowiedź na zadane przez Ciebie pytanie.

Gość autorki chyba
zadna odpowiedz nie usatysfakcjonuje jak powiedza ze jest w ciazy to bedzie zle jak powiedza ze nie jest w ciazy tez bedzie zle i jak powiedza ze nie wiedza to tez bedzie zle i tyle w temacie przypuszczac i gdybac tylko mozna

Gość thut6u
Zacznij używać jakiś porządnych metod antykoncepcyjnych to nie będziesz mieć takich dylematów.