Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda transeksualistka Julia

Udręka młodej transseksualistki

Polecane posty

Otóź czuję się obco w moim dziewczęcym ciele na codzień udaje mi się nie nosić spódnic i biustonośzy i chodze w dźinsach,ale w styczniu jest ślub śiostry i mama wymyśliła że mam iść jak normalna kobieta w eleganckiej sukni z gorsetem -jestem załamana/y do tego będzie dochodzić damski makeup fryzura buty na obcasie i proszenie mnie do tanca przez obcych facetow bez prawa do odmowy. Jak ja kurde bede np sikać w takiej obszernej sukni za tydzień kurde mam isć na przymiarke

Próbowałam mamę odwlec od tego jej pomysłu ale ona twierdzi że są takie okazje że dziewczyna musi być w sukni a na razie boję się jej powiedzieć że czuję się chłopakiem

Gość Zapłakana małgośka
Współczuję

To najwazniejszy dzien dla Twojej mamy i musisz isc w sukni i zrobic jej ta przyjemnosc,na pewno chce aby wszystko dobrze wygladalo.Albo cos sciemnij i wylej sie na wesele,powiedz ze masz okres,zawroty glowy,sraczke,cokolwiek.;-)

Jeszcze się zastanowię co zrobić ale wrą we mnie emocje,marcin jakbyś się czuł jakby ciebie chciano wpakować w suknię?

Jeszcze się zastanowię co zrobić ale wrą we mnie emocje,marcin jakbyś się czuł jakby ciebie chciano wpakować w suknię?

Gość L-nora
Suknie fajne są... ale nie wtedy, kiedy pełnisz w zyciu role faceta i kobiety jednocześnie :D Idź w dzinsach :P

Gość poprostu AsiA
jesli bylabys moja siostra , to chcialabym wiedziec o tym problenie i za nic w swiecie nie chcialabym bys sie meczyla, pozwolilabym byc ci soba, nie tylko na weselu

Dzięki za wsparcie i sugestie

L-nora...Idź w dzinsach;-)... Prosze Cie.......... Ja wiem ze to niezgodne z Twoja natura,emocjami i ideologia ale raz dla siostry mozesz zrobic wyjatek i wskoczyc w sukienkie .Ewentualnie zaloz spodnie tylko nie jeansy.;-)

Nie czy do końca rozumiecie co ja czuję ,jak bede musiał/a pójść w tej sukni to będę sie czuł/a upokorzona/y spacyfikowana/y jak niewolnica jak lalka jak wieszak że nie mogę decydować w co się ubrać

Jak towar na wystawie oglądany i podziwiany przez wszystkich dookoła

Gość Malibu pina cola 1989
Może nadejdzie dzień że to ty będziesz w białej sukni a potem mąż będzie cie ruchał dziennie ,nigdy nie staniesz się prawdziwym chłopakiem facetem