Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkowa

Internetowe znajomośći

Polecane posty

Gość njunnujn
dzięki za radę. mnie TU trzyma malkolm, on jest taki ...inny, niezepsuty i zupelnie inaczej widzi swiat. ale nie mam w tym podtekstu seksualnego z mojej strony, ni w ząb, to jest raczej (bo sie nad tym wiele razy zastanawiałam) taka potrzeba mentalnej chociaż "opieki" nad artystą, geniuszem, pięknym umysłem, nie wiem, on jest diamentem w tym szambie. znaczy sie jest tu wielu fajnych ludzi, ale on jest inny. podrygi starych panien Cie kręcą... no cóż , każdy ma jakieś zboczenia. hahahaha pozdro:)

Gość Multimaxi
Niun ...takie farmazony piszesz źe wspaniale usypiasz..i kto pierwszy zasnął? he he ..Ja wstaje wypoczęty i zrelaksowany, a Ty pewnie jeszcze chrapiesz..w razie dziś problemów ze snem , znajde Cię na jakimś forum ,jaką tematyke wybierzesz? cyber sex ?

Gość ty multisrax
poczytaj swoje blade wypociny i skul ogon pod siebie bo ci nic innego nie pozostało :O

Gość Multimaxi
Dzięki za opieke psychologiczną..ale jeźeli mam se coś zrobić to se zrobie kawe..wiesz taką realną..

Gość ty multisrax
aaaaa czyli tylko ty mozesz opiekę psychologiczną roztaczać ? njun twoje pierdu pierdu nie dotyczy wiesz dlaczego - bo ona jest cholernie inteligentna , kto tego niezauwaza po prostu boi się tego stwierdzenia bo sam odstaje od średniej normy-niestety ;) np ifcia :D nie cierpi tej dziewczyny bo njun przyciąga zainteresowanie facetów bez zabiegania o to , a ifcia już 7 lat się stara i albo pudło albo ........... jeszcze gorzej :O

Gość Multimaxi
Cóź moge powiedzieć..Z chęcią bym porozmawiał z ifką..moźe świat wirtualny nie jest dla tak wraźliwej kobiety jak ifka..niuncja czy jakoś tak raczej chyba swoją inteligencją usypia mnie

Gość ty multisrax
bo się posikam w majtki ! błagam nie pisz o wrażliwości ifki bo mi żaden tampax nie pomoże a na pieluchomajtki za wcześnie :P bez odbioru

Gość Multimaxi
Nie znam ifki..ale moge Ci jeden werset powiedzieć, tylko nie wiem czy zrozumiesz takie przesłanie - widzisz drzazgę w oku bliźniego , a belki w swoim oku nie dostrzegasz..

Gość widzisz piranio
wiesz co L? ja mam naprawdę kupę luzu z faktu, że jestesmy na forum. ale nie mogę pojąć, dlaczego uwskuteczniasz/łaś swoje podszywy dobrze wiedząc jak tu jest, że sporo sie wybebeszamy, że są różne emocje i znając nas trochę tak na pstryknięcie palca robiłaś sobie bezsensowne jaja. nie wiem ,co Ci zrobiły te dziewczyny, że byłaś taka chamska chyba nic, prawda? Tobie niuniu kompletnie odbić :) nie wiem o czym bredzisz i uwierz nie mam ochoty zglebiac tego temata :) ja CHAMSKA ? chyba sama nie wierzysz w to co piszesz. bawie sie, tak jak inni, pomaranczowymi nikami podkresle Ci jeszcze raz słowa klucz NIEPRZEKRACZAM PEWNYCH GRANIC i zmoich postow wieje infantylizmem, szurnietoscia, nicoscia seigajaca dna nie czepiaj sie mnie wiecej napisalam, ze zadko bywam zadko pisze i brak mi veny :) by byc potszywem co nie zmienia faktu, ze uwielbiam, byc ponizana, wyzywana, gwalcona intelektualanie ot moj specyficzny masochizm jaki uprawiam, daje Wam pole do popisu ale ztrezlilma grafomanie :classic_cool: dziekuje milego dnia

Gość widzisz piranio
cholerka nie wkleilo mi sie ze to niuj sie pocila piszac do mnie mala poprawka 21:37 [zgłoś do usunięcia] njunnujn wiesz co L? ja mam naprawdę kupę luzu z faktu, że jestesmy na forum. ale nie mogę pojąć, dlaczego uwskuteczniasz/łaś swoje podszywy dobrze wiedząc jak tu jest, że sporo sie wybebeszamy, że są różne emocje i znając nas trochę tak na pstryknięcie palca robiłaś sobie bezsensowne jaja. nie wiem ,co Ci zrobiły te dziewczyny, że byłaś taka chamska chyba nic, prawda?

Gość widzisz eLko
to tylko twoje pobożne życzenie i twoje mniemanie i twoje samoosądzanie ale pamiętaj , że jest jeszcze zdanie współrozmówców zabolało ? cóż takie życie :) najlepsze jest TO : bawię się więc wy bawcie się mną bo od tego jestem noszzzz :O i jeszcze jedno : już dawno przestałaś być zabawna

Gość Dobry Gen
Mi przychodzą kosmate myśli tyle tu sexu w waszych wypowiedziach..

Gość widzisz piranio
radze przesledzic temat mnie malo padajacych tu slow jest w atsnie zabolec niuj gdzies to ladnie ujela ze pomimo kopow w tylek, jakie dostaje, wracam umiechnieta i zadowolona :) dalej uwazasz, ze wszystkie potszywki sa moje ? wiesz. mnie nawet kiedy nie ma to jestem takie uroki kolejna dysfunkcja jaka jestem obdarzona telepatia i teleporatacja :) posiecilam dzis swoje palce, na glupoty ni ewarte nawet odpisania ale znajcie moje serce :) amcie teraz temat do ... jaka to jestem itp i td naczytalam sie juz o sobie niestworzinych rzeczy, jedna w te czy tamte a zabawa ? slowem sie bawi, nie ludzmi pojmij czytelniku te malenka roznice nie jestem zabawna :( a co to ja klaunem mam byc ? wynajac proponuje takowego :P:P:P:P:P:P:P

Gość widzisz eLko
odpuszczam ...... nawet nie wiesz co do ciebie piszę :O

Gość widzisz piranio
:) i nie zamierzam sie dowiadywac przyjmij to do wiadomosci kreta sciezka slowa idac, zostawiam Cie na skraju gdzie cierpliwosc sie konczy :) zmaczy, nie jestes mym wybawca :classic_cool:

Gość widzisz piranio
no njun udalo ci sie :P wkrecilas mnie w te potszywy i jeszcze chwila a sma uwierze, ze tyle wiem iz moge byc wszystkimi z kafe :classic_cool: sledze kazdego i zbieram info by potem byc dziesiecioma osobami i pisac sama ze soba :P pochlebne to dopiero do mnie teraz dotarlo :P moja elastycznosc i obracanie literami jest na takim poziomie, ze jak nic mi tego zazdraszczasz :P no juz njiun tez moze kiedys osiagniesz misczostwo

Dzień dobry wszystkim wielkim i małym :)

Gość malo zem i gupio
😭

Gość wieczorem porycze
:) ide stond bo sie zasiedzaialm i bedzie ze okupacje rozpoczelam albo ze znow kogos podrabiam :classic_cool:

Gość jestem taaammm
:classic_cool:

Gość njunnujn
Miłego dnia for all! Nie odpałam kompa, bo idę sprzątać Wwieczorem randka z mezem, nareszcie zobaczę Różę więc chyba dziś nie zaszczyce topiku swoją znakomitościa hahaha Zresztą, wszystko zostało powiedziane, każdy czytelnik może sam wyrobić sobie opinię. Albo olac. ;)

Gość tak kochana tak
milo spedz wieczor pedz i spedzaj :P ja zajme sie przadkowaniem :P niteczki juz nawlekam, kolowrotek nie podlega manipulacjooom :P co wy z ta Różą kiedys czytalm ksiazke ale to bylo kiedy potrafilam jeszcze czytac

Gość już dawno nie jesteś dowcipna
uwierz i nie sil się na więcej niz potrafisz dać ;)

Gość ja tylko brac nie dawac nic
o tym tez niunia pisac :P

Gość już dawno nie jesteś dowcipna
nie jestem niunia-nie sil się -nie znasz mnie -tylko sie pogrążasz

Gość njunnujn powinna tu tylko
zostac z samymi facetami :P Iftar to skonczona kretynka :D jak jej w ogole nie wstyd pisac jeszcze pod tym samym czarnym nickiem :O tylku kolesi z kafe zrobilo ja w chooja :O a ta dalej jak imbecyl :O L to juz wiadomo ze to psychiczne toz i nie ma co pisac o tym czyms :D