Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana ona

mój facet wybiera wigilie z swoimi roodzicami

Polecane posty

Gość rozczarowana ona

Mam 3 dzieci z ich ojcem mi się nie ułozyło, od prawie roku jestem z obecnym partnerem.To nasza pierwsza Wigilia razem i własnie on mi dzis oznajmił,że na Wigilie pójdzie do mamy na kolacje , a dopiero pózniej zjemy wspólnie w domu.przykro mi jak ja mam sie czuć ja bedę siedzieć sama w domu, wszystko sama przygotowywać, a on przyjdzie na gotowe bo on musi do rodziców.smutno mi i zle się z tym czuje

Gość aawvg
a dlaczego cie nie zabierze do swoich rodzicow?

Gość przelot_em
Prawidłowo postępuje. Jeśli to nie prowokacja to tym postem pokazałaś jak jesteś głupia i pusta.

Gość albo zaproś jego rodziców
do siebie

Gość rozczarowana ona
ja Wigilie wole spedzic w domu, robie tak zawsze, tak sie najlepiej czuje, kwestia przyzwyczajenia..a tych ludzi praktycznie nie znam

Gość aawvg
bedziesz miala okazje poznać. a czy on ci to zaproponował?

Gość rozczarowana ona
zaproponował, ale ja nie wezme trójki dzieci i nie pójde do jego rodziców, ja wigilie chce zrobić w domu

Gość rozczarowana ona
oni nie przyjda do mnie bo oni chca być u siebie,m juz to proponowałam

Ty chcesz tak on inaczej. Nie jesteś jego żoną, Twoje dzieci są praktycznie dla niego obce ( nie sądzę żeby na nie łożył i zabierał na weekend kiedy się rozstaniecie) A rodzicie to rodzicie krew z krwi. Nic dziwnego że Wigilię woli spędzić z rodziną nić obcymi ludźmi.

Jesteś strasznie problematyczną osobą. Jeśli na facecie Ci zależy powinnaś zabiegać o dobry kontakt z jego rodzicami, zwłaszcza że wymarzoną synową z pewnością nie jesteś ( 3 obcych dzieci to nie własne wnuki). A Ty jeszcze nosem kręcisz.

Gość Wigilia to swieto rodzinne
prywatne. Ty je zawsze spedzalas ze swoimi dziecmi, on ze swoimi rodzicami. Nie jestes jego rodzina poki co. Nie widze w tym nic dziwnego, ze idzie na Wigilie do swoich rodzicow. Zdziwiloby mnie raczej jakby zostal z Wami :)

Gość ,oze do was wpasc na
wczesniejsza wigilie, no od 4 do 5, a potem isc do rodziców. Ale puscic go musisz

Gość aawvg
w tym wypadku on postepuje prawidłowo, zaprosil cie, ty robisz fochy wiec siedz w domu i nie miej pretensji to calego swiata, bo nikt ci krzywdy nie robi.

Skoro zaproponował Ci żebys poszła z nim to ok:) Racja jest po jego stronie... Jka się jest w takiej sytuacji to trzeba nauczyć się iść na kompromis. Nie ma powodu, żeby on rezygnował z rodziców bo ty tak chcesz....Masz 3 swoich (nie waszych) dzieci, musisz się liczyć z takimi sytuacjami i fochy Ci nie pomogą...

Gość rozczarowana ona
ale on mieszka ze mna ,żyje ze mna, spi ze mna, dlaczego akurat w ten dzień nie może być ze mna...to niech mieszka u mamusi a nie u mnie i tyle

Gość to tym bardziej skoro caly
czas poswieca Tobie to w ten jeden dzien nie powinnas robic mu wyrzutow, ze chce go spedzic z rodzicami :)

Gość rozczarowana ona
nieważne niech złozy przez telefon.ja mojej mamie przez telefon składam, a jade do nich na swieta..nie popuszczę , tak samo moga przyjsc do mnie

Gość ale narzekasz
znalazłas faceta, ktory zechciał sie Cie z trojgiem dzieci i szopki bedziesz odstawiac:O

Gość widocznie dla niego
zwiazki emocjonalne z rodzina to cos wiecej niz zyczenia przez telefon. Normalny facet. To Ty sie zastanow nad soba! :O

Gość L-nora
hej, nie smutaj :) następna wigilia bedzie może juz razem... Daj wam czas, nie upieraj się - przecież i ty go bedziesz miała i jego rodzice :)

Gość 3 dzieci a nie ukladalo Ci
sie z tym kopulatorem. To zbyt dobrze o Tobie nie swiadczy ;)

Ma rację. Zaproponował Ci, że weźmiesz dzieci i pojedziecie razem. Nie chcesz to nie, siedź w domu.

Gość malenkaja stranaja
nie ważne ze mieszka żyje u ciebie ale nie jesteście rodziną dosłownie tego znaczenia a wigilia to święto spotkanie rodzinne a ty tego nie rozumiesz to jesteś płytka i głupia

Gość wwefweff
i tak masz lepiej ja mam 2 dzieci i mój obecny facet (jesteśmy razem przeszło rok) nawet swoim rodzicom nie powiedział że jestem rozwódką z 2 dzieci, nie poznałam się z nimi nawet, znają tylko moje imię ze względu na pracę jest u mnie przez pół tygodnia w zeszłe święta był z rodzicami i przyjechał w 1 dzień swiąt w tym roku pewnie znów tak będzie mimo że pewnie jego rodzice będą pytać czy nie przyjadę to on za mnie odpowie że jadę do swoich rodziców trochę mnie męczy to że oni nie wiedzą o mnie nic