Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana ona

mój facet wybiera wigilie z swoimi roodzicami

Polecane posty

Jestem 2,5 roku po slubie, przedtem 4 lata związku, ani razu nie było tak,żebysmy nie spedzili ze sobą wigilijnego wieczoru. Ja sobie tego nie wyobrażam, zawsze mozna to jakos ustalić. Od slubu spedzamy przewaznie 3 wigilie ;) u nas u rodziców u tesciów :) Ale w tym temacie popieram partnera Autorki. Autorko, sprawiedliwym rozwiazaniem jest to,że pojechałabyś z partnerem do jego rodziców...Nie jestescie malżeństwem. On ma prawo chciec spędzić święta z rodzicami

/....... "Rodzice to dalsza rodzina"? nalezy ci tylko współczuć. Życie widac nie było dla ciebie łaskawe. Musisz mieć żałosnych rodziców, albo jesteś bezndziejnym człowiekiem.To kto jest ta najbliższą? Dzieci dla rodziców a rodzice dla dzieci to juz nie? Nielogiczne. KONKUBINA TO NIE RODZINA.

Gość 5474575878
jestes straszna kobieto!!!!!Bierzesz dzieci i jedziesz !!Nie masz auta???Co z toba ? Czemu szukasz problemu??Gdyby on cie nie zaprosil tam...ale w tym wypadku. Szkoda mi tego faceta.

Gość 5474575878
cofam zdanie. Jestes tepym , strasznym babsztylem.

Gość 5474575878
zakompleksionym na dodatek!!!Pewnie nie umiesz poslugiwac sie nozem i widelcem ani zachowac nigdzie!!!

Faktycznie jestes egoistką...Jak jesteś DDA to udaj się do psychologa, on ci pomoże, bo okazjonalne pice alkoholu jest normale i nadzywyczajniej "dla ludzi" i to,że twój partner wypije drinka z ojcem nie powinno "psuć ci wigilii", Ewidentnie widać,że masz problemy emocjonalne : "mam taki dziwny charakter u kogos cięzko mi cokolwiek przełknąć, wszystko mi staje w gardle , mało tego wydaje mi sie ze wszyscy sie na mnie patrza" Jak ty chcesz wychowac dzieci? takie zachowanie nie jest normalne. Zrozum,że nie jestes w łatwej sytuacji: MASZ3 DZIECI Z POPRZEDNIEGO ZWIĄZKU...naczyć się isć na komrpmis jak chcesz być w związku...Powinnas się starać...To raczej normalne,że jego rodzina bedzie Cię surowo oceniać...

Gość lalalaa
Boże autorko debilka z ciebie!!!! Pewnie że 60-letni ludzie nie będa się to ciebie tłuc kilka godzin autem!!! Troche kultury!! Poza tym nie rozumiesz jak mozesz stroic fochy, skoro facet zaakceptowal cie z TRÓJKĄ!!! bachorów!! Powinnaś się zamknąc i z nim pojechać. I ciesz się zę jego mam wogole zaproponowala zebys tez przyjechala bo i ty i twoje dzieciaki jestescie dla niej obce!!!

Gość Gigusia Mala
Uwazaj zeby ci korona z dupy nie spadła... Rozwódka z 3 dzieci, a rodzice biednego faceta mają rzucać wszystko i robic co sie kobiecie z przeszłoscia podoba...Żenujace. Zrób mu przysługę i odejdź...

Gość Surowa Kazimiera
Powinnas mu codziennie dziekowac ze zwial cie z trojka nie swoich dzieci. To ciekawe, ty nie chcesz spedzac wigilii z jego rodzicami ale twoj partner musi przy stole siedziec z twoimi bachorami??!!! Durna krowo! Ale na szczescie gosciu szybko przejrzy na oczy i kopnie cie w dupe :) Znajdzie fajna, normalna i BEZDZIETNA babeczke :)

Gość Czeko Czekoladka
Dziewczyny nie denerwujcie się :) Facet znajdzie sobie na pewno inną :)

Gość takie były czasy
pamientajcie ze grzeszycie a za ten grzech sciaga cierpienie Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli.Dopóki wszyscy się nie nawrócą i nie zaczną żyć według przykazań Bożych, będą cierpieć zarówno oni, jak i cała ziemia. Będzie głód pożogi, trzęsienia ziemi, której wielkie połacie zaleją oceany. To będzie, Moje dziecko, upomnienie i przypomnienie wszystkim wyznawcom bożków, że Panem ziemi i całego ludu jest JEDYNY BÓG Jahwe.

Gość /.....
ile tu agresji w wypowiedziach kobiet,wyzwisk. Wbrew pozorom to bardzo logiczne,ze rodzice dla swoich doroslych dzieci sa dalsza rodzina,bo najblizsza staja sie dla siebie malzonkowie i ich potomstwo. Nie rozumiemtez,dlaczego kobieta ma sie dostosowywac do mezczyzny.Bo ma troje dzieci z poprzedniego zwiazku? I on jej zrobil laske,ze z nia jest? Jego w sile wieku 60-letni rodzice stawiaja warunki,ze wigilia moze byc tylko u nich? To zwykly szantaz emocjonalny.Czy jego rodzice,jako najblizsi mu ludzie,zycza mu szczescia w zyciu? Na pewno? Dlaczego w koncu autorka ma jechac autobusem 2 godziny w jedna strone z trojgiem malych dzieci,a nie rodzice? Chodzi o zle pojeta dume. Ja,bedac rodzicem chetnie przyjelabym zaproszenie na wigilie do nowej rodziny/konkubiny/mojego syna. Bo czyz rodzice nie kochaja swoich dzieci bez zadnych warunkow? A moi rodzice sa wspaniali,kochajacy,kulturalni i na bardzo wysokim poziomie.Mialam szczescie w zyciu,ze sa moimi rodzicami.

ok tez nie przesadzajcie ze jej robi taka laske ze z nia jest. wiedzial ze ma dzieci i "bral" ja ze wszystkim. kocha ja, jest szczesliwy a dzieci? no to co z ema dzieci, moze te dzieci tez kocha i jest dla nich dobry itd. nie wieszalabym na niej psow ze ma dzieci z poprzedniego zwiazku, bywa. i takie kobiety tez maja prawo do szczescia w kolejnym zwiazku. odrebna kwestia to to ze ona nie pojdzie na kompromis bo nie bo ona nie lubi u nikogo jesc. w taki sposob sobie dobrych relacji nie wyrobi z rodzicami faceta. oni ja zaprosili z dziecmi i korona by jej z glowy nie spadla jakby ten raz w roku pojechala. widac jej facetowi bardzo na tym zalezy i moglaby mu zrobic ta przyjemnosc. /... - ona nie ma takich malutkich dzieci. dwulatke w wozek, piecioletnie za reke a dziesiecioletnie dziecko to jeszcze i na to piecioletnie zerknie. dwoje doroslych ludzi to jedno pilnuje wozka a drugie zerknie na te starsze. nie widze problemu. co innego zeby tak sie mieli co tydzien tluc ale raz na rok? rozumiem jakby miala niemowle, roczne i dwulatka to owszem, podroz moze byc bardziej uciazliwa ale az takich malych tych dzieci nie ma. moze sie myle, zdarza sie ;) ale ja patrze na to ze swojej perspektywy i dla mnie swieta to czas spedzony z rodzina. i pomimo ze zalozylam swoja rodzine to rodzice dla mnie to nadal moja bardzo bliska rodzina. ale autorka zrobi tak jak uwaza

Gość Szukalinka
I cop durna babo, facet cie juz kopnal? I twoje bachory? ;p;p;p