Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allis84

Czemu nagle pojawia sie taki sluz?

Polecane posty

Gość Allis84

Witam was. Mam tak czesto,ze pojawia mi sie ni ztad ni z owad sluz taki jak przy ekscytacji w lozku, jest to dosc dziwne,bo nie jestem wtedy w zadaen sposob podniecona,a jednak sie pojawia jakbym byla. czuje wtedy mokrosc i sprawdzam i rzeczywscie mam taki sluz rozciagliwy i przezroczysty. Wspomne.ze jestem przed miesiaczka. Powinnam dostac za 4,5 dni.

Czy oprócz tego śluzu odczuwasz jakieś swędzenie, szczypanie no i czy ten śluz ma jakiś zapach, bo jeśli nic innego Ci nie dokucza to najwyraźniej taka Twoja uroda, ale jeśli coś z tych objawów Ciebie dotyczy to może to być infekcja, wtedy koniecznie udaj się do lekarza, możesz profilaktycznie założyć sobie lactovaginal dopochwowo aby wzmocnić swoją mikroflorę.

Gość Allis84
Dziekuje misiaczek., sprobuje z tym lactovaginal. Zobaczymy moze to powstrzyma te nagle naplywy sluzu. nie bywa to czesto jednak jest to dosc niespodziewane i czuje sie poprostu niekomfortowo.

Gość parus
Śluz, który podobny jest z wyglądu i konsystencji do białka kurzego to śluz fizjologiczny. Pojawia się najczęściej w drugiej połowie cyklu. Jeśli oprócz tego nie masz żadnych dolegliwości niemasz czym się marwić. Zacznij używać zwykłych, cienkich wkładek(bawełnianych) dla własnego komfortu. Pozdrawiam

Gość lady bronka
faktycznie uzywaj wkładek, dyskomfort będzie o wiele mniejszy. czy ten śluz pojawia sie w okreslonym dniu cyklu? zakładaj lactovaginal na noc, jest przeznaczony do stosowania podczas upławów, powinien pomóc.