Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 miesiace po porodzie!!!

2 miesiace po porodzie a ja znow marze zeby byc w ciazy :)

Polecane posty

Gość 2 miesiace po porodzie!!!

ehh jak to cudownie chodzi sie w ciazy i jakie piekne uczucie jest rodzic dziecko :) mam 36lat i 2 dzieci maz cche miec ich duzo,jak szybko zajsc w ciaze ? jest to mozliwe zeby tak szybko zajsc?

Gość mama juz wkrotce trzech
Kobieto,daj sobie ,luz...:O rozumiem ,ze niektore chca miec wiecej dzieci,ale lekarze kaza odczekac minimum rok,przeciez to wielkie obciazenie dla organizmu,wyplukujesz witaminy ,macica sie obciaza,kobiety myslcie troszke,przeciez to nie produkcja czekolady :O

Gość mara z lasu
:O No porod jest faktycznie fantastycznym przezyciem...:O

Gość moja jest lepsza
ta i ciaża szczegolnie jak sie 5 miesiecy wisi nad ubikacją :-( cudowniejsze rzeczy sa na swiecie :-0

Gość mara z lasu
Laska ,albo nawiedzona,albo to prowo,nikt normalny nie mysli o ciazy nastepnej ledwo co konczac polog :O

Gość mamama26
ciąża może i fajna ale ja bym sobie z dwójką takich maluchów zaraz po sobie nie dała rady - jeszcze jeden nie będzie przesypiać nocy a drugi będzie...

Gość 2 miesiace po porodzie !!!
Uwielbiam tez moja pizde jest jak wiadro !

Gość ola57321
ja też lubiłam być w ciąży :) a poród wspominam jako fantastyczne doświadczenie :)

Gość mama dwojki
Albo bedzie nie spac tak jak moje do dwoch latek..Przeciez to sie powiesic idzie,slaby pomysl :( Kto moze wiedziec na jakie dziecko trafil ,jak ma 2 miesiace ?:O

Gość mama dwojki
Rozumiem,ze ktos porod super wspomina (ja nie) albo ciaze,ale nie zapomnijmy ,ze kazda jest inna.a 2 miesiace,coz troszke szybko!

Gość ihuhuhu
Za szybko, ale autorka ma 36 lat i chce mieć dużo dzieci, więc pewnie dlatego tak jej się spieszy.

Gość mama dwojki
Hurtownie ;]

a mnie sie wydaje że po prostu autorka miała bardzo grzeczne i mało problemowe dzieci inaczej na p[ewno by sie nie zastanawiała

Gość mama dwojeczki
Jak chcesz byc to badz :) I zycze ci zdrowej ciazy i szybkiego porodu :), a co do dzieci to mozna sobie dac rade jak sie chce i potrafi zorganizowac. Ja mam dwuletniego synka i siedmiotygodniowa corcie, swietnie sobie radzimy :)

Gość Motyllla85
a ja fajnie wspominam poród, bo mimo bólu było w tym dla mnie coś niesamowitego, jak mi dali gorące dziecko na pierś no to już o całym bólu zapomniałam. Ale ciążę niestety wspominam kiepsko okropnie wymiotowałam praktycznie całymi dniami aż do 4 miesiąca. Jak już mi przeszło i zaczął rosnąć brzuszek to miałam mega problemy ze spaniem, ciężko mi się oddychało. W dodatku wylądowałam w szpitalu bo mały pouciskał mi tak narządy szok..

Gość Duży obwod
Ja też chciałabym, a jestem 3 miesiące po porodzie. Ale nie wyobrażam sobie jak dałabym radę z chociażby spacerami. Mieszkam na 3 piętrze bez windy i już jest ciężko. Poza tym jestem po cesarce, więc muszę trochę odczekać :(