Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja21.

Wstydzę sie ze nie mam dwóch zębów. POMOCY!

Polecane posty

Gość Patrycja21.

Jak bylam mała lekarka zle przeprowadziła leczenie kanałowe w wyniku czego dwa zęby musiały zostac usunięte. Nie widać ich bo to są dwie 6 górne ale i tak niekomfortowo sie z tym czuje. Czy myślicie ze to powód do wstydu? Bo tak troche by mi chyba glupio bylo gdyby mój chłopak kiedys to zobaczył jak bym sie np jakos bardzo śmiała.... Ogolnie jestem zadbana dziewczyna mam ladne ciało i cere tyle ze te zęby....

Gość a jakie
se dosztukuj... o ile cie stac :classic_cool:

Gość moja jest lepsza
to dziękuj Bogu ze to 6tki a nie 4ki :-)

Gość Patrycja21.
No ale mi chodzi ze np jak czasem sie wyglupiamy we dwoje na łóżku to jak leże na plecach to moze zauważyć.... A mi wstyd... a znowu most trzeba spilowac sąsiednie zęby i jeszcze bym musiala miec dziąsło rozcinane....

Patrycja21. No ale mi chodzi ze np jak czasem sie wyglupiamy we dwoje na łóżku to jak leże na plecach to moze zauważyć.... A mi wstyd... a znowu most trzeba spilowac sąsiednie zęby i jeszcze bym musiala miec dziąsło rozcinane.... Jeśli to normalny facet to nie będzie mu to przeszkadzało, tym bardziej że nie jest to z twojej winy, a jeśli mu to będzie jednak przeszkadzało to go olej bo nie jest Ciebie wart ;)

Gość Patrycja21.
Tak wiem ale moze on sobie cos pomyśli ze az tak mi sie te zeby popsuły ze musialam wyrwać albo cos podobnego

Patrycja21. Tak wiem ale moze on sobie cos pomyśli ze az tak mi sie te zeby popsuły ze musialam wyrwać albo cos podobnego To przecież możesz mu wyjaśnić dlaczego nie masz tych zębów, już nie przesadzaj bo pomyślę że masz 13 lat :p

Gość huiotyui
dziwne, że to w ogóle widać- ja nie mam żadnej szóstki i nie ma najmniejszego odstępu między resztą zębów- nowi dentyści zwykle myślą, że nie mam ósemek

Gość ambvol
wstaw sobie koronke, wiele to nie kosztuje (albo msotek) w porównanniu do implanta, warto na pewno skonsultowac z jakims dobrym lekarzem np dr Janusz z Warszawy (demeter)