Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Iskierka*

Samolot na niebie

Polecane posty

Jeśli widze przez okno tylko smuge za lecącym samolotem to powiedzcie mi w jakiej on znajduje sie odległości od mojego miejsca zamieszkania tak mniej więcej, jak myślicie? Miałam dziś niezłą kłótnie w domu o to:)

Gość tak to jest jak sie nie
też powód do kłótni...

Gość dzondir
ok 10 000 m nad toba...

Ale mi nie chodzi o wysokośc bo to wiem, raczej o odległość w bok. Czy 50 km od mojego mniejsca zamieszkania czy ile?

Gość dzondir
jak bedzie widno i zobaczysz samolot ze smuga kondensacyjna na strone flihgtradar24 i odmierz sobie linijka odleglosc...

Gość dzondir
*wejdz na strone...

Jeśli jest daleko, tuż nad horyzontem, że ledwo widać smugę, to jest ok. 80-90 km. Polecam stronę z radarem lotniczym http://www.flightradar24.com można obserwować większość samolotów na niebie i po kliknięciu na ikonkę zbadać odległość, pułap, prędkość, a nawet trasę jaką przebył :)

Gość dzondir
z napisalem kutwa...

Gość magilla
Smugi chemiczne zawierajace zwiazki trujace aluminium zelazo itp macie wszystko na prison planet pl. lub you tube geoinzynieria cicha wojna potrzebne substancje do dzialania broni HAARP na nas dzialaja zabujczo aaa smuga kondensacyjna znika za samolotem 200-300metrow kierdys takich nie bylo a samoloty tez lataly USA SOJUSZNICY :)

Gość MAGILLA
OLECAM WAM YOUTUBE BEST CHEMTRAILS OF 2016 mowia o nowym porzadku swiata i o tornadach bo te chemi trials powoduja ze mozna sterowac pogoda HAARP mowia tam ze 85 tornad wywolane sa tym dzialaniem okropnosc ludzka nie zna granic. To nie teorie spiskowe swiadczy o tym dziwne lotnisko w denver w usa

Gość MAGILLA
POLECAM TEZ YOUTUBE CHEMTRAILS: Smugi chemiczne, czyli sztuczne chmury - można rozpoznać ! - DBŚ Polska