Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adidaswolamscrub

GÓWNIARZ 10LETNI!!!NIE POZWOLE SOBIE...

Polecane posty

Gość adidaswolamscrub

mieszka koło mnie mój kuzyn, ma 10lat, nie znam drugiej tak obłudnej osoby, własciwie dziecka.. jego siostra jest w moim wieku, była taka sama...ale nie o niej .. przychodzi do mojego brata, graja w pilke, gry na kompie itd..on jest taki, ze jak sie pokłócą to wyzywa mojego brata od chuji , skurwysynów itd.. ostatnio weszłam z ciekawości na nk, które jest mojego brata a tam tego typu wiadomosci od niego ...odpisałam, ze nie zycze sobie aby pisał, ze w szkole takich słów go chyba nie uczą.. nie wiedzial, kto mu odpisał..mógl pomyslec, ze to moja matka na przykład.. mój brat, ze go nienawidzi, ze sie nie bedzie z nim zadawał... wczoraj przychodzę do domu, a oni W MOIM POKOJU, NA MOIM KOMPUTERZE SOBIE GRAJĄ.. mowie, ze sobie nie zycze, i ze nie chce aby ktos kto mowi do mnie WYDUPCAJ siedział u mnie!!! wyszedł bez słowa... wiem, ze przeinaczy i matce powie, ze go zwyzywałam od najgorszych albo pobiłam... juz były takie akcje, dostawał kare na komputer, i wiecie co robił ... ? my mamy łączony z nimi internet, ale jesli on wyłaczy jedna wtyczke to u nas nie ma.. wszyscy sie głowia czemu nie ma neta caly dzien a on delikatnie odłącza wtyczke, ledwo co byleby tylko nie łączyło a nie było widac, ze odłączone.. bo wychodzi z zalozenia, ze skoro on ma kare i nie moze grac to my nie bedziemy tez mieli neta.. jak mu dopiec, powiedziec cos, bo juz nie mam siły!!!!!!!!!!

Gość przed tak, po odwrotnie
Pokaż to co żeś tu napisała rodzicom, powiedz o całej sytuacji rodzicom i zainstaluj kamerę w pokoju brata, aby nagrać ich obydwu - wtedy rodzice uwierzą Tobie, co nie oznacza, że kiedyś i Twój brat dla draki zainstaluje taką kamerkę w Twoim pokoju, pod Twoją nieobecność, ale wytłumacz bratu, iż robiłaś to dla jego dobra, aby nie był zdany i nie wstydził się przeciwstawić takiemu niegrzeczniuchowi!!!