Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amissy

Czy niska,piekna kobieta moze byc atrakcyjna?

Polecane posty

Gość amissy

Mowia, ze jestem ladna z twarzy, mam tez proporcjonalna figure i dlugie ciemne wlosy. Ogolnie podobam sie sobie ale mam pewien problem. Mam tylko 155cm wzrostu. Dlaczego do was z tym pisze? Poniewaz mialam dzisiaj taka sytuacje ze usmiechal sie do mnie w autobusie chlopak, myslalam ze na koncowym przystanku podejdzie do mnie zagada, ale jak wysiadalismy i wstalam z siedzenia to poszedl sobie. Wiem, to jeszcze o niczym nie swiadczy, ale zauwazylam tez ze nie mam powodzenia. Z charakterem moim tez chyba nie jest najgorzej, jestem otwarta i staram sie byc mila, usmiechac sie. Stad moje pytanie. Czy dla mezczyzn wzrost jest AZ TAK wazny? Czy nawet piekna , ale niska dziewczyna nie bedzie miala przez to powodzenia?

Gość Wakeup88
Kobieto jest dobrze uwierz w siebie :)

Gość wszystko jedno.,.
ale ty glupia jestes. Facet w autobusie to facet w autobusie. do autobusu sie wsiada i sie z niego wysiada na swoim przystanku. chyba pomylilas autobus z portalem randkowym....

Gość trixxxi........
Pewnie że nie ma to znaczenia

Gość DVG
Widzialem wiele par, on wysoki ok 190cm a ona 160max, wiec czym sie tu przejmowac?:) Trafisz na swego/swa milosc :).

Gość yv ycx
Ja mam 160 cm, moj maz 187. Wiec wzrost nie ma znaczenia w znaleziemiu milosci.

Gość chlopaknaopak
mam prawie 190cm i uwielbiam niskie kobiety. Baba nie moze byc za wielka. Ja lubie niskie i drobniutkie. Przy takiej malej czuje sie duzy i silny, ze to ja moge zamknac ja w objeciach i zabrac jej wszystkie problemy, schowac ja. Niskie gora!

Gość wszystko jedno.,.
chlopaknaopak: pieprzysz glupoty. to ze kobieta jest mniejsza od ciebie, nie znaczy ze mozesz "objac" jej problemy. to ze jest nizsza, nie znaczy, ze jej problemy sa mniejsze od twoich. Tak naprawde to mozesz jej dac jedynie fizyczna ulude bezpieczenstwa, bo twojego ciala jest wiecej niz jej ciala. A poza tym, to przeciez wiadomo, ze "mniejsi" ludzie sa bardziej sprawni od wyzszych intelektualnie. Mozg ludzki rozni sie pofaldowaniem indywidualnie u kazdej osoby, ale generalnie ma podobne u wszystkich parametry. A ze ten mozg ma do ogarniecia cale cialo, to im ono jest mniejsze, ty, latwiej mu to przychodzi i tym lepiej wykonuje swoje funckje. A wiec, duzy facet to wieksze cialo. i wylacznie na tej podstawie mozna czuc sie przy takim bezpieczniej. A to co ma do zaoferowania w sferze praktycznej czy intelektualnej, to juz zupelnie inna sprawa.

Gość etrade
Uwielbiasz niskie KOBIETY ale baba nie może być za wielka. Kobieta to kobieta nawet te wysokie . Ja jestem wysoka 177 cm i zawsze mówiłam że facet poniżej 180 cm to nie facet a teraz co? Mam faceta 174 i go bardzo kocham

Gość chlopaknaopak
To jest wrazenie. Rozmawiamy tylko o fizycznej stronie, jak wplywa na odczucia i co jest fajnego w tym, ze dziewczyna jest niska. W dupie mam teraz milosc bo temat jest o wzroscie. Wiadomo ze lepiej miec wysoka i normalna niz tepa i niska. Ale to nie ten topic. Mi bardziej podobaja sie niskie, kumplowi wysokie, z dlugimi nogami. Gusta.. :)

Gość nieglupi30
Jak dla mnie 164 cm mogła byś być niższa a i tak by mi to odpowiadało :)

Jak dla mnie wzrost jest bez znaczenia, nie widzę tu problemu. Powiem więcej - małe jest piękne :-)

Gość frugo kot
"małe jest piękne " ale duże jest sexy

Gość Rooseek
Jesteś seksi dziś rzadkość kobiety po 1,8 m ze stopą 43 :O

Gość Pytong - 22 cm
Marze o wsadzeniu moich 22 cm w taką malutką kobietę.

małe jest piekne, potwierdzam... tylko nie małe grube ale takie dziewczę jak Ty, do tego max 45 kilowe... jak najbardziej parametry OK

Gość mężczyźnik
... w moim przekonaniu niskie Panie są zdecydowanie urokliwsze zwłaszcza gdy ich figura nosi znamiona kobiecej ;) (chodzi o stosowne 'nie chłopięce' kształty i proporcje)

Gość ja mam 180 cm
wzrostu, a moja żona 158 i wcale nie wydaje się być niska.

Gość ja mam 180 cm
muszę dodać, że te 180 cm to mam wtedy gdy nałożę buty na bardzo wysokim obcasie...

Gość kasiaszymkas
Napradę,uwierzcie wzrost nie ma zadnego znaczenia to my ludzie stwarzamy sobie problemy,sluchamy co powiedzą inni

Kobito glupciasta jestes, tak jak ktos napisal chlopak w autobusie to tylko chlopak w autobusie. Ja tez usmiecham sie do ludzi co nie znaczy ze chce do nich podejsc. Wzrost nie jest najwazniejszy i zdecydowanie nie jest wskaznikiem atrakcyjnosci kobiety.

Gość co nie zmienia faktu....
ze niska kobieta nie jest w sensie estetycznym-piekna.Nogi-tulow beda krotkie...Ale ,dlaczego nie mialaby byc atrakcyjna ?!?

Gość up...
ty to naucz sie pisac skladnie,paluch...

Gość ja mam 180 cm
muszę dodać jeszcze że jestem wysoki jak nasram w te buty na obcasie najpierw