Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw [cool]

Kurva, co jest z orendz? :O

Polecane posty

Gość ja probowalam wykupic jakies p
pakiety, ale tez nic sie nie dzialo, nie wiem

Gość bbbbbbbbalabala
wow kafe znowu działa :o po godzinie i 40 minutach 😠

orange jest na tym samym serwerze co kafeteria, dlatego jak się yebie jedno to się yebie wszystko :classic_cool:

Gość ja probowalam wykupic jakies p
Wykupiłma pakiety by dzwonić do turcji bo ciągle pamiętam jak zerznal mnie moj chlopak i teraz maz wielokrotnie mialam studenta zerznal mnie w naszym mieszkaniu, ale zanim sie spuscil to mnie prawie 45 min pilowal az mnie c*pka bolala i na drugi dzien nie moglam chodzic na uczelni milam faceta z dyskoteki, znalam go kilka godzin obciagnelam mu konika ale sie mi spuscil w buzie, troche mnie zaskoczyl, bo bez ostrzezenia ale ciekawie, bylam troche pijana bulgar zernal mnie na wycieczce, dziecko bylo u mamy w pokoju a maz siedzial w lodzi i remontowal nasz domek, biedak nie wiedzial... turek zernal mnie na stole w berlinie spuscil mi sie nauda i c*pke, byl podniecajacy ale nie mialam orgazmu jak raz prawie mnie chlopak moj na waleniu z mym kochankiem zlapal, bo bez uprzedzenia przyjechal do mnie a ja wlasnie jak pukal do drzwi to ujezdzalam langera i on sie mi w c*pke spuszczal jak moj pod drzwiami stal, wtedy to jak kochanek poszedl to moj chlopak znow przyjechal na wolczanska do mnie i dalam sie mu zerznac zeby sie nie polapal, chocialz bylam cala mokra od spermy langera, mysle ze okolo 25 facetow mnie rznelo z 5 krajow ale na przelomie 15 lat, nie zrobilam nic zlego bylam ciekawa jak to jest z innymi, a znam wiele dziewczyn takich swietych tez mezatek ale zadnej ktora jeszcze na boku nie dala sobie przernac c*pki tylko ich faceci mysla ze one niedotykalskie, acha raz mnie polak rznal obok mego szwagra na wegrzech pawla ale ten byl pijany i raz rznal mnie polak w mym mieszkaniu w obecnosci siostry jego zony i jego przyjaciela, najleprzy byl bulgar potem turek z berlina a potem moj maz, bardziej niz walenie to mnie bralo jak mi majtki zdejmowali i to ryzyko bo zdradzalam, fajnie bylo

Kurwa a jeszcze gnoje mi wlaczyly pakiet wybrane numery, a nie korzystalam jeszcze z niego wcale. Czytam forume orendz i jakas awaria jest, ale zeby kurwa tyle czasu? Zajebali mi 6 zl gnoje.:classic_cool:

Gość rupinista
Szczerze to orendż jest dla biedoty a ja mam Land Rovera 4x4 na LPG Gazie , kase trwonie na przyjemnosci oto one: W poniedziałki rzne sie tylko z murzynami ...mialam ich okolo 40 -tylko jednego Polaka ktory byl boski i musze przyznac ,ze mial wiekszego niz 90% moich loverow ale ale z czarnymi jest cudownie ,bo oni maja taka sile ,jak cie zlapie to nie masz szans ,jestes jak piorko w jego ramionach ,czujesz te sile -dla niego to sprawa zycia i smierci by cie porzadnie zerznac teraz mam pewnego rodzaju uzaleznienie -robie to przynajmniej 2 razy w tyg z innymi -zawsze sie zabiezpieczam -a ci z ktorymi to robie to Amerykanie i Anglicy [ale czarni tylko] uwielbiam byc z nimi -po prostu tracisz kontrole ale powiem wam cos -nieprawda ze oni maja wieksze fiuty niz biali faceci -moze czasem grubsze -ale ogolnie to jest mit ale maja te sile ,ktora mnie podnieca najbardziej na swiecie-poza tym gladkosc ich skory-jak akasamit ,bez krostek i wybrzuszen hahaha -zapewniam was ,ze oni maja gladsza skore niz wszystkie moje kolezanki,rece sie wrecz slizgaja po nich... zycze wam choc jednego czarnego w zyciu -nie nadarmo sie mawia once go black-you never go back lol