Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionavo

Samo włączający się w nocy laptop. Pytanie z pogranicza nauki i zjaw;/

Polecane posty

Gość zdziwionavo

Dziwne bo dziwne pytanie, ale nie pisała bym u jeśli bym nie czuła, że ta sytuacja nie powinna mieć miejsca. Dziś w nocy lub jak kto woli nad ranem bo przed 5 mnie i chłopaka obudziło coś dziwnego. Otóż laptop, który ma ponad 3 lata i bez podłączenia do prądu pada po 5 minutach sam się włączył(był zamknięty) i zaczęła z niego lecieć jakaś zagraniczna piosenka. Kiedy chłopak podszedł zobaczyć co się dzieje i dotknął laptopa muzyka przestała grać. Nie wiem czy to normalne i czasem się dzieje tak z tymi sprzętami? Dodam, ze laptop nie był podłączony do prądu, a wcześniej tzn o 1 w nocy słuchaliśmy na nim muzyki i możliwe, że po prostu go zamknęliśmy bez zamykania programu.

Gość ujhygtghj
poltergejst jak nic:D

Gość zdziwionavo
ha ale oczekuje odpowiedzi takiej na serio;p

Gość zezowata baba
laptopy mają też baterie

Gość zdziwionavo
wiem wiem ale tak jak pisałam w moim nie trzyma ona dłużej niż 5 minut i laptop nie był podłączony do prądu;/ ewentualnie można powiedzieć, że był "uśpiony", ale wiele razy tak było a nigdy sam się nie włączał.

Gość ona2223
\haha nie wiem czy to prowo czy nie,ale mnie sie kiedys dawno tak stacjonarny sam wlaczyl w nocy -myslalam ze umre ze strachu jak uslyszalam ze sie wlacza!!zaczelam nawet mame wolac ,bo sama nie bylam w stanie wyjsc spod koldry :D

Gość Ja miałam podobnie ze swoim
włączał się nieproszony o 3 w nocy. Biorąc pod uwagę, że byłam świeżo po obejrzenie Egzorcyzmów Emily Rose, możesz sobie wyobrazić moją reakcję :P Przyczyna była prozaiczna - miałam po prosto ustawione automatycznie ściąganie update'ów Windowsa na 3 w nocy. A że nigdy nie zamykałam kompa, tylko usypiałam, to mi się to włączało... Co ja się strachu najadłam, to moje :D

Gość hdghdjggjghjgjgjg
mi sie wieża tak ostatnio wlaczyła o 00:00 muzyka na fula ;] myslałam ze moze timer ustawiony ale nie...;] dziwne rzeczy

Gość nvnvhv
wielkie mi zeczy, u mnie moj stary tv sie wlacza notorycznie jak jest wylaczony :P