Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gywen

Jak uniknąć kolejek do lekarzy?

Polecane posty

Gość gywen

Znacie jakieś skuteczne metody, sposoby?

Gość ewikkks
Chodzić prywatnie zapisując się na konkretną godzinę.

Gość pati1111
tak tylko, że chodząc prywatnie jesteśmy zmuszeni płacić za każdą wizytę

Gość Innej metody nie ma.
Albo raczej zalezy to od lekarza. Jesli lekarz zapisuje na godzine, sam sie nie spoznia i nie przyjmuje osob ktore sie spoznily i przyszly za wczesnie

niestety znam tylko jedną - pójście do prywatnego lekarza i umówienie się na konkretna godzinę choć i tam bywają czasem kolejki jeśli to dobry lekarz.

Gość brutalnaprawda
jak nie chcesz czekać w kolejkach do lekarzy to idziesz prywatnie, umawiasz się na konkretną godzinę i dzień i mimo wszystko trzeba odczekać swoje, dodatkowo płacisz za każdą wizytę czy badanie, ale coś za coś, nie można mieć wszystkiego, ale co zrobić jak kondycja NFZ wygląda jak wygląda

Gość no to siup...
idz prywatnie i bez problemu!!!!

Gość magikvvv
ja nie czekam w kolejkach do lekarzy, umawiam się na konkretnie - dany dzień, dana godzina i nie płacę za każdą wizytę

Gość dgvbxdgh
Zacznij oddawać krew, jak oddasz 5 litrów to lekarza masz bez kolejki he he. A tak ogólnie to u prywatnego też czasem są kolejki, a w przychodniach też można przyjść na konkretną godzinę. Wszystko zależy od osoby rejestrującej. :)

Gość Krystian
Jak uniknąć kolejek do lekarzy ? - Dbać o zdrowie , zdrowo się odżywiać , nie palić papierosów , codziennie rano spacer z psem by dotlenić organizm itp. - I wtedy uniknie się kolejek do lekarzy chociaż nie jest to w 100 proc. pewne

Gość malev77
ja niestety nie mogę sobie pozwolić na czekanie, nie dość, że jest to frustrujące, denerwujące, to jeszcze kiepska jakość usług, dlatego chodziłem prywatnie niestety, musiałem płacić za każdą wizytę czy badanie, teraz leczę się profesjonalnie nie czekam w kolejkach do lekarzy i nie płacę za każdą wizytę czy badanie, każdemu polecam taki komfort

Gość mażenka8899
malev77 możesz nie co przybliżyć ten temat? gdzie się leczy? wyjaśnij to proszę

Gość malev77
wykupiłem sobie abonament medyczny. Płacę co miesiąc stałą kwotę i mam nielimitowany dostęp do lekarzy specjalistów czy badań. A na wizyty umawiam się na 2 dzień.

Gość malev77
jak ktoś jest zainteresowany to mogę dać namiar na osobę, która takie pakiety sprzedaje

Gość malew napisz cos wiecej o
tych abonamentach albo daj namiar na ta osobe.Max wez kurwa spieradalaj na glodowki idoto!!!!

Gość malev77
jest 5 pakietów medycznych, ale najlepszy jest srebrny 24h Infolinia Medyczna 7 dni w tygodniu 365 dni w roku 3 lekarzy pierwszego kontaktu - do 24h - bez limitu 24 lekarzy specjalistów - do 5 dni - bez limitu - bez skierowań 25% zniżki w placówkach POLMED, 15% zniżki w placówkach partnerskich - na usługi poza wariantem prowadzenie ciąży testy alergiczne i odczulanie z lekiem pacjenta 24h pomoc ambulatoryjna profilaktyczny przegląd stanu zdrowia usługi pielęgniarskie 22 rodzaje badań laboratoryjnych 6 zakresów badań diagnostycznych bezpłatne szczepienia p/grypie: konsultacja, iniekcja, szczepionka 20 % zniżki na leczenie stomatologiczne w w placówkach POLMED 61 zakresów zabiegów chirurgii 1 dnia - do kwoty 550 zł bezpłatnie 24h transport medyczny na terenie kraju: 10 % zniżki 1045 placówek dostępnych na terenie całego kraju, za jakość usług odpowiada operator medyczny POLMED Niczego lepszego chyba nie można wymyślić. Jest Infolinia czynna 24 godzinny na dobę przez cały rok, w każdej chwili można zadzwonić i się umówić na wizytę, za którą oczywiście nie płacimy. Jeśli potrzeba stałych konsultacji czy leczenia, to również nic za to nie płacimy, ponieważ masz to w zakresie pakietu, a jak czegoś nie ma to są na to zniżki. Wiadomo jak działa nasz państwowa służba zdrowia, a tu przynajmniej wiem, że mam wszystkich lekarzy na jeden telefon i do tego realizacja wizyt odbywa się bardzo szybko, a w dniu wizyty nawet otrzymuje sms - przypomnienie o wizycie. Mam zagwarantowaną pewność i bezpieczeństwo, że w razie czego mogę zadzwonić i się umówić i nie będę czekać miesiącami na wizytę. Już nie wspomnie o komforcie jaki jest umawianie wizyt z domu oraz realizacja wizyty na konkretny dzień oraz godzinę oraz profesjonalizmie jaki panuje w placówkach. Sprzęt, lekarze, personel, podejście do pacjenta - klasa. Długo szukałem takiego rozwiązania. Jeśli chodzi o osobę, która zajmuje się sprzedażą takich pakietów jest to Pan Paweł Tereszkiewicz Telefon do niego to 505 676 772 kompetentna osoba

Gość julka55555
ja też mam abonament medyczny, ale jestem średnio zadowolona, kończy mi się umowa i chetnie zmienię na coś lepszego, mówisz malev 77, że masz dobry pakiet i że ten gość Paweł Tereszkiewicz się tym zajmuje? z nim się kontaktować?

Gość malev77
Tak.

Gość orion54
Mam taki abonament.Dobra sprawa.Miałem bolącą nogę,zadzwoniłem i umówiono mnie od razu ,tego samego dnia.Tak samo z wizytą u kardiologa.W przychodni czekałem4-6 miesięcy,a w drugiej połowie roku to mogli zarejestrować mnie na drugi rok.a teraz jest to w tempie ekspresowym.Parę dni i po bólu

"malew napisz cos wiecej o tych abonamentach albo daj namiar na ta osobe.Max wez k**wa spieradalaj na glodowki idoto!!!!" PRZESTAN BREDZIĆ:P.NIE MOGE SIĘ POZBYĆ WRAŻENIA ZE TO KRYPTOREKLAMA:P.

Gość julka55555
orion54 podaj mi nazwę tego abonamentu, który ty masz, chcę sobie porównać z tym co dostałam od Pana Pawła

Gość julka55555
do MAx... pisz tak, żeby cie można było odczytać, bo ciężko się na to patrzy

Gość Ja tez mam abonament. 50zl
miesiecznie do lekarza rodzinnego, ale zeby skorzystac ze specjalistow do ktorych nie chodze co miesiac, to juz 300. Wychodzi rownie "tanio" jak prywatnie ech :o

Gość julka55555
do: ja też mam abonament 50 zł powiem ci ,że to co dostałam od p. Pawła to już za 80 zł mam specjalistów, za 300 to nie wiem co ta za abonament musiałby być

Gość julka55555
Max, akurat to co wklejasz pod wypowiedzią z radą dla mnie nie ma nic wspólnego.