Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Limiteless

Chce zmienic swoj styl DROGIE PANIE POMOCY

Polecane posty

Gość Limiteless

Hejo moja miłe i te nie miłe i trolle. Jestem 17 letnim chłopakiem który potrzebuje pomocy. A wiec ubieram się teraz dość szaro. Dżinsy bluzki z kapturem i sportowe buty. Chciał bym żebyście doradziły mi dokładnie jak zacząć się ubierać żeby mój wygląd diametralnie się zminil. Jakie perfumy się wam podobają u panów. A styl mnie interesuje ala eleganto na luzie;d Czyli koszule do dżinsów i jakieś marynareczki potem w jaki sposób je nosić mnie interesuje. Hmmm Buty i inne dodatki. Jak wrócę ze sql poczytam wasze propozycje. Z góry dziękuje. DLA TEGO/TEJ KTO MI ZNACZNIE POMOŻE BĘDĘ DŁUŻNY PRZYSŁUGĘ:)

Gość W sumie to
To ciekawe tez bym chciał tak jak podrywacz wyglądać:P

Mnie się podoba, jak chłopcy noszą dżinsy albo jakieś materiałowe spodnie, trampeczki i marynareczki, jak mówisz, a pod marynareczką np, kolorowa koszulka z nadrukiem. Im głupszy nadruk, tym fajniej :) A jeśli chodzi o koszule to fajowe są takie w kratkę o najdziwniejszych kolorach, na guziczki i pod spód, podobnie - koszulki z nadrukiem. Ważne jest, żebyś dobrze dobierał kolory i wzory. Nie zakładaj spodni moro do koszulki w kratkę ani hawajskiej koszuli do spodni w paski. A perfumy... zależy od funduszy. Ładnie pachnie Bruno Banani PURE MAN. Ale mężczyźni mają o tyle łatwo, że nawet dezodoranty za 15 zł długo i ładnie pachną. Z takich to polecam pomarańczowy Adidas, czarny Str8 czy granatowy Playboy. Powodzenia :)

Gość Limiteless
Dobra drogie panie wróciłem. Dla pani up podziękowania. Moze ktoś jeszcze coś wie na ten temat?

Gość Kibico
PIERDOL MODE SZMATY SAME BĘDĄ CHCIAŁ CIEBIE. JA NOSZE LEKKI DRESS I NIE MA KONKURENCJI I CO? A JAK KTOŚ MA PROBLEM TO WPIERDOL

Gość Limiteless
Powiem Ci ze z kultura dresu mam duzo styczności ale ty jesteś wyjątkowy w sensie negatywnym. ,,Szmaty" ? Słuchaj powiedział byś tak swojej córce lub mamie? Nie chce mi się bawić w tłumaczeniu poszanowania innych ludzi. Moze dalej na temat fajnego ubioru ;) Ala eleganto. Ubiór pana up nie jest mile widziany na wyjścia;) Co innego sportowy stroj w sam raz ale to w innym temacie:)

Gość Powrot damy
Styl jest wyrazaniem sie osobowosci. Zacznijmy od tego jaka masz osobowosc i kim chcialbys byc w swoich ubraniach, jaka informacje chcesz przekazywac swoim wygladem?

Gość Limiteless
Przepraszam Droga Damo:) Ze dopiero pisze. Trudno był by mi pisać o moim stylu bo tak naprawdę do tej pory wszystko zgarniało się do tego ze jakaś fajna oryginalna bluzka dżinsy białe skarpetki i adidaski. Ale od niedawna postanowiłem zmienić swoje życie diametralnie i czytam np książkę dziennie o rzeczach raczej społecznych. Chce żeby mój nowy sposób ubierania się był elegancki i błyskotliwy ale żeby nie był taki nudziarski. I chciał bym żeby to wyglądało mniej więcej tak jak opisałem wyżej. Tylko nie wiem jak sie do tego zabrać.

Gość Powrot damy
Fajnie, ze czujesz sie zainspirowany do zmiany wygladu. Zacznij od jednego elementu, tak na poczatek. Na przyklad, zainwestuj w dobre jeansy, od marki znacznie wazniejsze jest jak leza i czy jest dobrze dobrany kroj do sylwetki. Nastepnie dokup sobie dobre jakosciowo buty. Nie zapominaj o dodatkach takich jak zegarek, pasek, dobra jakosciowo bielizna i skarpety. Do tego potrzebujesz koszule i sweter, oraz marynarke w nowoczesnym kroju. To tak na poczatek ;)